Grundalbal 2015

Jag vet inte hur vanligt det är med grundalbal ..... När jag gick ut nian hade vi inget sånt men det verkar som om det kommer mer och mer.....  Det var mycket som skulle fixas - klänning och skor , frissatid skulle bokas och det gjorde vi i god tid. 

Sen var det ju det där med sminkning ...... Mamman är ju ingen femma på det där med smink 😉. Men som tur är så hade vi Ida. Min kompis dotter som också nyss var liten ..... Nu dricker hon kaffe och är vuxna damen. Finaste Ida 💕. Det var hon som klättrade upp i mitt knä när jag väntade Jennifer och undrade om bebisen var alldeles naken när det for in i magen 😉. 

Så Ida fixade och donade ! Det blev så fint och var guld värt ! 

Lite ovant också för det är väldigt få gånger vi ser Jennifer med smink .... 
Hon ser ju ut som en vuxen dam - skär lite i mammahjärtat att inse att hon inte är så liten något mer.  

Här är vi på väg upp på dundret . Jennifer blev hämtad av Tarja och hennes föräldrar. Dom skulle träffas hos Moa för att sen åka upp med bilkortegen. Vi som skulle och titta på alla fina ungdomar som skulle på bal fick parkera bilen på nedre parkeringen och sen åka buss upp. Jag var lite orolig över detta för våran Joline tycker inte om att åka buss. När dagis hade varit och åkt buss i nåt sammanhang så hade hon grinat och inte alls varit nöjd med detta. 
Min kusin Laila hängde också med. Men det gick jätte bra med bussåkandet ... Kan bero på att det var väldigt mycket folk så flickorna var fullt upptagna med att titta på alla människor. Det var synd om alla fina festklädda tjejer med klänning för det var kallt och blåste isvindar ! 

Här kom äntligen tjejerna ! Den gula bubblan som syns i bakgrunden åkte dom upp med 😉. 

Dom verkar ha haft en toppen kväll ! Jennifer hade dessutom vunnit ett presentkort ( 500kr på Intersport ) på nån utlottning som hade varit under kvällen. Sen har jag faktiskt norpat några bilder från fb som deras lärare Sussi hade fotat . 

Älskade tösen 💕 


Det var en nöjd flicka vi hämtade hem vid ett tiden på natten. Hon har dessutom fått besked att hon kommer in på skolan hon sökt ! Det har varit mycket att förlika sig med att hon kommer att fara i väg och plugga nästan 30 mil hemifrån . Jag hade helst velat ha alla hemma under mina vingar men .... Det är det här hon vill och jag vet att hon fixar det ! Våran duktiga tös som har kämpat så ini Norden ! Hennes vänner har oxå kommit in på andra orter så ingen av dom blir kvar i hemkommun så dom ska försöka boka in dejter när dom alla är hemma. Jaja då fick ni höra om grundalen 😉. Nu måste jag göra ett handtag här innan vi ska på stan. Ska sätta mig ner bättre sen och uppdatera mer. Tjingeling ! 

25 juni

Men vars har tiden tagit vägen ? Jag har tänkt uppdatera mer än en gång men tiden och orken har inte räckt till .... 

Vi har haft två månader som har varit fullspäckade. Nu har jag semester och hoppas att allt lugnar ner sig 😉. Här har det hänt massor ! Jag lär knappast få in allt i ett inlägg så jag delar väl upp det efter bästa förmåga ! 
I dag är det inget vidare väder , det är mulet och grått , regnar som om himlen vore öppen mellan varven . Men det passar ganska bra då vi har lite ärenden att uträtta! 

Brudarna har fått sig nya cyklar .... Jo jag vet att Judith ser lite för stor ut för cykeln men nu har vi höjt styret och sadeln. Dom är lyckliga som få 😃. Judith har på en gång fixat det här med att trampa och ta sig framåt - Joline tycker inte att det går tillräckligt fort så hon tjurar i hop. 

Våra kompisar Anders och Angelica har fått en liten pojke - en underbar liten prins som har fått namnet Sebastian . Joline kallar honom dock för Förbaskian . Vars hon då fick det i från ? 


Julius har inte släppt tanken på en lillebror helt .... Så han lånade gärna lilla prinsen en stund. Nu ska jag fylla kaffekoppen och titta i genom vad jag har för bilder på äldsta juvelens grundalbal som vi också har hunnit med. På återseende på en liten stund 😉! 

RSS 2.0