Brudarnas första kompiskalas !

Så kom den då äntligen ! Inbjudan till ett kalas till en flicka i deras klass ! Första födelsedagskalaset som dom ska gå själva på ! 



Självklart så har dom fått välja varsin present ! Vi har hjälpts åt att slå in dom i fina papper och skrivit grattiskort ! Gissa om dom längtar tills i morgon ! Älskade trollungar ! Både jag och Crille jobbar förmiddag i morgon men det är bara på området ovanför så storasyster går dit med dom och hämtar dom sedan . Tjingeling ! 


Julen ...

Så här gör den .... När jag skriver ett längre inlägg så börjar det stöka och jag kan inte skriva mer . Så då publicerade jag i stället för att allt skulle försvinna .... 


De två yngsta juvelerna ❤️ 

Vi hade ju bokat tomten till kl 18 i vanlig ordning. Vi brukar se Kalle Anka kl 15 , sen äter vi kring fyra- snåret . Det tar sin lilla tid. Sen dukas det av och krånglas in i kylen . Det diskas undan och så vill de vuxna ta en kopp kaffe. Sen brukar tomten komma . Men i år hade det blivit något fel med tomtens bokningar så han kunde inte komma kl 18 fick vi veta veckan före - han hade endast tid kl 12.30 eller kl 20. 
Inget av det var något alternativ för oss ! Hade han kommit 12.30 så hade barnen inte haft ro att äta något julbord och kl 20 hade blivit på tok för sent ! Så vi sa nej tack. 

Här väntar barnen på julklappsutdelningen !  Vi löste det som så att Judith och Joline fick sig varsin tomteluva , sen sa vi att tomten har så många barn på julafton att hinna till och om dom kunde hjälpa honom att dela ut våra julklappar. 


Nu börjar det stöka igen så jag skyndar mig att publicera. Tjingeling ! 

Det blev tomt under granen och alla barn var nöjda och glada ! 


Det fick hur bra som helst ! 

Jag skojade och sa att det var mitt bästa spartips på hela året ! 500kr och det var hur bra som helst ! Ingen stress att hinna färdigt till tomten kommer utan vi tog det i våran takt ! Joline har fått nån skugga i ansiktet så hon ser jätte mörk ut under ögonen men det var hon inte så det blev nog någon skugga. 


God jul i efterskott !

Jag har faktiskt försökt uppdatera tre gånger men när jag suttit och skrivit tre ganska långa inlägg och tryckt publicera så har hela rasket försvunnit ! Så nu delar jag upp det lite. 


Alla våra juveler på julafton ! ❤️ vi har haft en underbar jul ! Jag hade sån tur att jag var ledig fredag lördag och söndag på schemat ! Så alla julklappar var färdiga på torsdag och på fredagen så fick vi lämna av flickorna hos mormor. Sen for jag och de två stora barnen och gjorde undan handlingen av julmaten ! 

Pappan i familjen jobbade till kl 16. Men det gick bra ändå. Vi kokade skinkan på kvällen innan julafton. Joline sa att vi inte fick glömma gratisgratängen .... Vi förstod inte vad hon menade 😉. Då tittade hon på oss som om vi inte förstod nånting alls . Till slut var vi tvungna att fråga henne vad hon menade . Gratisgratängen =griljeringen !  😃


RSS 2.0