Pimpelbilder :)

Judith tyckte att det såg mycket spännande ut
Joline var jätte intresserad av vad farmor gjorde så där hittade vi oftast henne ;)
Julius provar också fiskelyckan :)
Joline får låna farmorspimpelspö , Judith var beredd med össkopan ;) Jennifer har trollat i väg ett gäng såna där för oss när hon var liten. Hux flux hamnade dom i pimpelhålet.
En lycklig Joline!
Judith kom och pratade med sin mamma en stund.
Man blir hungrig av att vara i friskluften! Det finns då inget godare kaffe än det man dricker i skogen!
Det var bråttom med korven - det hanns då inte med att vänta på nån glöd ;)
Judith dricker oboy - kokad på hennes laktosfria mjölk :) hon hade en egen liten termos med o´boy. Resten av juvelerna hade en stor tillsammans :)
På en mätt mage vilar ett glatt huvud!
Äntligen fick vi en fisk! Den var inte stor men lyckan var desto större!
Vi hade en kanon dag ute och det är huvudsaken! Våren ska man passa på att njuta allt det man hinner & kan! Den här mamman har så dåligt samvete för att jag jobbar hela påsken men men ...... då passar vi på att hitta på saker när vi är lediga i stället! Det ger ju lite extra pengar att jobba storhelg! Ni vet .... våran ikea-resa! :) Dessutom trivs jag på jobbet och då blir det ju lättare att jobba! Det kommer att komma påskrar när vi är lediga också :) Vad ska ni göra under påsk ? Kanske äta ägg i olika former :) det brukar ju bli en hel del godis också ;)
 
Det ska bli roligt att se flickornas miner när dom får sina påskägg! Nu förstår dom ju på ett helt annat sätt! :) Dom har gjort varsin kyckling på dagis som dom var så stolta över! Jag älskar när barnen kommer hem med alster som dom själva har gjort :) Jaha nu har jag sista tvätten att hänga :) tänka sig att den vilar aldrig! Det syns sällan & aldrig att man har tvättat eller städat MEN det syns med besked direkt man inte har gjort det! Tjingeling!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0