Semestern är slut !

Jaha fort var det gjort ! Fyra veckor bara smällde till ! Men den vanliga jobbångesten har inte infunnit sig ! Det ska bli roligt att få träffa mitt underbara gäng igen ! I dag har vi haft 4 års kalas för prinsessorna ! Det var nog ganska nöjda töser som somnade just före kl nio 😉. Dom fick en hel del presenter också ! 

Mormor kom med det här så det ska dom ha på dagis i morgon 😃

Min moster ( barnen säger gammelmoster ) kom också med paket ! Töserna älskar ju Mimmi & Musse ! 

Anki & familjen kom med det här. Så vi har haft hela bordet med teckningar som har legat på tork! Dom blev så glada över blocken för det är liknande som stora syster har men är ganska snål om 😉

Brudarna ❤️ doktor macstuffins 

Målarböcker & pennor är också favoriter! 
Mormor hade även med sig mindre paket innehållande en rosa sax , hårklämmor & godis. Joline ville ha med sig saxen till sängen i kväll men då sa mamman stopp 😃.


Farmor har stickat så ljuvliga koftor , mössor och som det hette dragspelssockar åt töserna så det fick dom av farmor & farfar. Judith fick i rosa. 

Joline fick i lila. Jag har så fina bilder i kameran när töserna provar dom men inget internet ännu. 

Tusen tack ❤️❤️❤️❤️ till er alla som har förgyllt prinsessornas dag ! Judith frågade när vi var och handlade när hon fyller år igen 😉. 

Jaha .... Jag kan ju även berätta att min dammsugare har gått sönder ! Morr ! Just efter semestern ! Det får vackert vänta tills lönen landar på kontot innan det blir en ny. Först blev den så varm så den slog av när vi dammsög. Efter en stund provade vi igen men då började det lukta så bränt så vi vågade inte dammsuga med den. Vi var rädd att den skulle ta eld. 

I morgon är det som sagt jobb och dagis igen! Jennifer & Julius är fortfarande lediga två veckor till. Men visst är det väl lite skönt när dagis och skola kommer i gång igen så det blir lite ordning på tider!! 😃 i synnerhet för de äldre som gärna nattsuddar. Dom har mer ork sent på kvällen än mamman . Jaja ni får ha det så bra ! På återseende ! Tjingeling ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0