Mera uppdatering från semestern ....

Ja vad har vi gjort mera då ?! 
Min mamma har fyllt 75 år i början av juli så jag var och hjälpte henne att fixa tårtor 
(null)

(null)

(null)

Ja se att jag kan när jag vill 😊 
Mormor var nöjd och gästerna tyckte att det var gott. På morgonen så for jag och familjen på stan för att köpa en blombukett åt henne. När vi kom in på interflora så höll jag på att svimma ! Deras blomskåp var nästan tomma .... men vi lyckades få i hop en fin bukett ändå. Inte riktigt vad jag tänkt mig men den blev fin 
(null)

(null)

Vi firade henne med släkt och vänner hela dagen. Min bror och hans tjej kom oxå upp och var med ❤️. 
Sen blev det helg och då fyllde svärmor som bara kallas farmor hos oss år . Givetvis så for vi till stugan och uppvaktade henne oxå. 
(null)

(null)

Jag hjälpte henne med smörgåstårta . Brudarna var överlyckliga för dom fick äta det som blev över av garneringen till lyxfrukost ! 
(null)

Vi har haft godagar fast vädret har varit si och så. Vi har hunnit göra lite nyttosaker  oxå. Vi har lastat in veden till hösten och vintern. 
(null)

(null)

Medans jag och mina tre tjejer lastade in ved så levde Feja loppan och stal lite vedpinnar och näver. Hon hade det trevligt 😊
Aska var hela tiden bakom Jennifer och tittade vad hon gjorde. Dom där två är som ler och långhalm ❤️❤️. Tyvärr hade jag ingen bild på dom. 
Nu här hemma så håller vi på att rensa och röja . Flickorna har haft ett gammalt skåp och haft saker i som för länge sen hade sett sina bästa dagar så det har vi tömt och fört på tippen. Vi fick en jätte fin röd lackhylla ( tror jag att det är ) från våra fina grannar när dom flyttade till Boden. Så den har tjejerna fått in på sitt rum. 
(null)

 Vi är inte riktigt färdiga men en god bit på väg. Det tog sin lilla tid att rensa ut sakerna från skåpet.... vi ska alldeles strax fortsätta så vi blir färdiga. 
Ja ..... mina töser är så olika man kan bli ❤️ en har bra ordning på sina saker och vill ha städat. Den andra sparar allt ! Ingenting ska slängas ! Allt kan vara bra att ha ! Jag höll på få dåndimpen när jag tittade under hennes säng ..... jag visste inte att det rymdes så mycket saker under en säng ! Men nu är det bortrensat. Hon har själv fått vara med och rensa. Vi har kompromissat hej vilt ! Vissa saker har hon fått behålla och andra inte. Lådan med egengjord slime ( vågar inte ens gissa vad den innehöll) åkte all världens väg ! Medans alla tomma toarullar fick en egen pyssellåda .... jaja nu ska vi köra racet igen så deras rum blir klart ! På återseende !  

Sommaren är kort .....

Ja men fort gick det ! Mina fyra veckors semester bara dundrade förbi ! Vi har haft så tråkigt väder ! Kallt , regnigt ! På hela min semester är det 2 max 3 dagar som har varit riktiga sommardagar ! Nu börjar jag jobba i morgon 😊. Jag hoppas att alla som har andra perioden får bättre väder och sol på näsan ! Jag får nog dela upp inlägget .... 
vi startade sommarlovet med lite kalas som brudarna var bjudna på 
(null)

(null)

Den dagen var faktiskt helt okej ! När vi var på kalas så var stora syster hemma och var bebisvakt till våran bebis 
(null)

Nån kväll efteråt så var vi ute med hundarna på äventyr och då var det inte lika behagligt ute . 
(null)

Det var +6 grader och blåste svin kallt. Aska , det badtoket, badade i alla fall. Feja stod på stranden och funderade vad hon sysslade med. 
Vi har inte gjort dess mer förutom att vara hemma och i stugan under semestern men det är skönt det med. De stora barnen har jobbat och det är en lite konstig känsla att dom har blivit så stora. Vi har passat på att mysa lite extra när vi alla har varit lediga. Här var vi på fisketur .... det ser soligt och varmt ut men skenet bedrar! Det blåste stormvindar !! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bebisen är så klart med ❤️
Julle och Feja har utvecklat ett band mellan sig ❤️ när han kommer hem från jobbet och lägger sig på soffan så kommer hon och vill bli upplyft. Sen lägger hon sig till rätta som en liten groda och där vilar dom
(null)

Hon har vuxit mycket på de här veckorna . 
(null)

(null)

I stugan står dörren öppen och hundarna går som dom vill. Dom håller sig på gården. Gamlingen brukar komma ut då och då för att titta läget och sen går hon in igen. 
(null)

(null)

(null)

Det här är ganska nyligt .... de stora ungarna är lite taskig med henne och säger att hon kan ratta in vilken radiokanal som helst just nu. Valpöron ❤️
När man har härjat en hel dag så är man trött och går in och lägger sig med gamlingen i bädden..... hon är snart lika stor som Märta. 
(null)

Nu ska jag fylla på kaffet och se om tjejerna har tänkt sig att vakna . Vi syns på ett tag ! 

RSS 2.0