Lite bilder

Kom ju på att eftersom det är ett tag sedan som jag har uppdaterat så har ni ju inte sett några bilder .... Här kommer det ett gäng ....

Glada badtjejer ! Mamman var också glad för jag fick äntligen klippa deras luggar 😃

Finaste sonen ❤️ på väg till skolavslutningen ! Jag och han var på stan dagen innan. Lilleman som har vuxit som hejsan kan inte handla kläder på barnavdelningen något mer så vi fick gå på dressman. Sen tog vi och åt lunch på mds !

Nachos tallrik på mds ! Det var så mysigt att få lite egentid med Julius ❤️.

Här var vi på väg till ett kalas ! Jack har fyllt 3 år. Flickorna har klätt sig själva ! Joline hade för liten klänning ( undra om det kan vara ett gammalt lucianattlinne ?!)
Men dom tyckte att dom var kalasfina så då lät mamman dom ha det så 😃.

Här hade vi varit till min moster som fyllt år i juni 😃.
Min bloggsida har gjort en uppdatering .... Jag är ju inte så förtjust i förändringar alla gånger ..... Det tog lite tid innan jag kom underfund med att lägga ut bilder. Nu tror jag att jag har löst det. På återseende ! Nu måste jag ta kväll så jag orkar upp i morgon ! Tjingeling !


Hoppsan ..... 28 Juni

Men jisses vad tiden rusar i väg ! Nyss var det 1 juni och nu har det hunnit bli den 28 juni. I morgon har brudarna sin sista dag på dagis ! Mamman har lite blandade känslor ! Lite ångest över att det redan är dags för dom att gå över till skolvärlden ! Jag vet ju att det kommer att gå bra men jag gillar dagistiden !

Kommer ni i håg dessa ? Ni har nog säkert klurat ut att det var presenter till flickornas underbara fröknar !

Dom fick varsitt halsband från Malins namnsmycken. Det står Tack o deras namn och ett hjärta ! Judith & Joline valde vilka färger dom skulle ha på hjärtat.

Sen fick dom välja varsitt kort åt fröknarna som vi skrev. Vi har haft förmånen att få ha barnen på bästa dagiset med finaste personalen ! Lite sorgligt känns det att dagistiden definitivt är slut nu. Vi har varit så nöjda ! Mamman har nog kanske varit besvärlig i bland men det har alltid funkat ! Har ni någon gång tänkt på vilket lass våra fröknar på förskolorna drar ? Dom gör ett kanon jobb ! Dagistiden ( jaja förskoletiden ) hjälper till att skapa trygga barn ! Jag kommer i håg min dagistid ännu. Det finns få människor som jag blir så lycklig av att träffa som mina egna dagisfröknar Karin och Aines . Vi ville bjuda alla fröknar på dagis på fika. Jag funderade vad man säger om en kille som jobbar .....
Vet ni .... Det är en man som heter Tomas som jobbar och barnen ropar fröken åt honom också så därför skriver jag bara alla fröknar 😃

Så jag gjorde smörgåstårta förra tisdagen när jag var ledig. Vi tog det redan då så vi skulle hinna med all personal innan några skulle försvinna i väg på semester. Flickorna hjälpte till och var så nöjda att dom skulle få lämna varsin presentpåse och bjuda på tårta ! I dag när jag hämtade dom från dagis så for vi på stan en sväng , jag hade ju lovat dom att köpa nya klänningar så dom fick vara lite fina när dom har avslutningsdag i morgon!

Så Joline sjöng hela vägen från parkeringen och in på gallerian : " hej hej Lindex här kommer vi !" Dom har så galet mycket fina kläder ! Men dessa fick vi med oss hem. När vi skulle gå ut från Lindex så stack Joline i väg till underkläderna och skulle prompt prova en behå. Hon lyssnade inte vad jag sa. Till slut ledsnade Judith på sin syster och vänder sig om och ropar högt och tydligt åt henne : " Men Joline ! Kom nu ! Du behöver ingen sån där ! Du har ju inga knölar !"
Gissa om jag och mormor höll på att svimma där inne ! Joline kom i alla fall därifrån. En gammal klasskompis till mig var där inne och vi hade just pratat om barnkläder och trekantsbikini. Mamman till Ellinor ( min klasskompis ) skrattade så gott och tyckte att det var en klockren beskrivning !
Jaha vad har vi gjort annars då ? Vi har haft en bra midsommar ! Vi tänkte först vara hemma. Men vi ångrade oss och for på lördagen till stugan. På lördagskvällen så var vi i väg och fiskade.

Det var magiskt vackert !

Judith & Joline fiskade inte utan tittade på. Crilles kusin har stuga just där brevid så vi blev bjuden på kaffe och trevligt surr.

Joline stod brevid och berättade hur man skulle fiska ! 😃

Till slut ledsnade Judith & Joline på att titta på . Då visade Mikael att dom dragit upp vatten till en handpump ...... Det tyckte dom var jätte roligt ! Till slut var hela Joline i hinken ! Gissa om hon var blöt ?! En av stora syskonen lurade Judith att titta i vattenslangen och pumpa samtidigt ...... Så vi hade två blöta töser men roligt hade dom ! Jennifer var den enda som hade lite tur med fisket och fick en modell mindre gädda. Den tog Joline rätt på och skulle ge till farfar för den skulle han minsann äta med äppelmos !

Lilla fröken trasselsudd 😉 nöjd och glad hemma i stugan igen. På söndagen så grillade vi och åt tillsammans med farmor, farfar och farbror Hasses familj.

Tjejerna ville äta ute. Dom hade det nog rätt mysigt ! Jag har den här veckan och sen ytterligare två till att jobba innan det är semester ! En av mina arbetskompisar förgyllde min dag när första semesterperioden startade :

Nu har jag dock avverkat några skift så den efterlängtade semestern närmar sig ! På återseende ! Tjingeling !


Sjuk liten tös


Judith myser med Märta . Vi fick en akuttid till vårdcentralen redan på måndagen. Det visade sig att lilla fröken hade öroninflammation . 

Vi fick utskrivet alvedon och Kåvepenin . Hon började med pencelinet på måndagen så i dag har det börjat vända. Hon säger att hon inte har lika ont. Jennifer har tyckt så synd om sin lilla syster. Jennifer själv var ett sk öronbarn och hade jätte mycket problem med öroninflammationer och var ofta sjuk. Ända tills hon var 6 år och blev opererad. Sen dess har det varit bra. 

I bland så blir man extra varm i hjärtat ❤️! Helst när någon tänker på ens barn ! En av mina arbetskompisar kom med en påse åt mina töser. Hon hade varit bortrest under helgen och tänkt på mina töser när hon var in på h&m. Hur snällt var inte det ?!Det var två klänningar med frost och två t-shirtar med frost . Gulligaste Sussi hade full koll på att Judith & Joline älskar frost. Tusen tack finaste Sussi !! ❤️
Det gjorde hela dagen för flickorna ! Klänningarna blev använda direkt ! 

I dag när vi gick med soporna så skulle tröjorna användas ! Dom är jätte nöjda ! Och mamman med 😘

I dag har jag trixat och fixat ! Sånt här som jag gillar att pyssla med 😃. Nej jag kan inte visa vad som är i paketen ! Inte riktigt ännu 😉...... Ni har nog en aning .... Hittade jätte fina presentaskar på dollarstore ! Så det blev helt perfekt ! När man ska ge bort presenter så vill man ju gärna ge ett fint paket ! Jag gillar  att fixa med sånt men det underlättade mycket med färdiga askar. Det ser ju lite proffsigare ut 😉. På återseende ! Tjingeling !  

RSS 2.0