Var ditt eget solsken 🌞

(null)

Men eller hur ? Alla dagar skiner inte solen , det vet vi alla . Men dom dagar som Ă€r lite trĂ„kiga och trista sĂ„ vinner man mycket pĂ„ att ha en bra attityd ! 
(null)

Om du inte har nĂ„got snĂ€llt att sĂ€ga sĂ„ sĂ€g inget alls ... 
den stĂ€mmer ocksĂ„ sĂ„ bra ! 
Lite sunt förnuft kommer man lĂ„ngt med 😊 
VĂ€rlden skulle vara en mycket trevligare plats om alla behandlade andra som man vill bli behandlad sjĂ€lv 💕

Äntligen sommarlov !

(null)

I gĂ„r fick Ă€ntligen alla barn sitt efterlĂ€ngtade sommarlov ! Solen visade sig ocksĂ„ och vi fick sol och vĂ€rme pĂ„ avslutningsdagen. Förra Ă„ret höll vi pĂ„ att frysa i hjĂ€l sĂ„ vi sĂ€krade upp med stumpbyxor och koftor men dom rök all vĂ€rldens vĂ€g nĂ€r vi kom hem. Mamman i familjen har Ă€nnu tvĂ„ skift kvar innan semester ! PĂ„ mĂ„ndagsmorgon vinkar jag bye bye till jobbet för fyra veckors ledighet 😊. Den behövs kan jag sĂ€ga. Dessutom har vi en ny liten familjemedlem sĂ„ vi har inte planerat dess mer förutom att vara lite i stugan och kĂ€nna lugnet . VĂ„ran gamling Ă€r borta sen en mĂ„nad tillbaka...... 
(null)

Älskade lilla Tulta ❀ hon skulle fylla 12 Ă„r. Hennes knölar blev större , vi var först i valet och kvalet om vi skulle operera henne men vi sĂ„g pĂ„ hunden att orken inte fanns. DĂ„ mĂ„ste man lĂ„ta dom slippa för deras skull. Hade det varit för min skull hade jag haft kvar henne för alltid. Hon var ju min bebis som sov med mig varje natt. Jaja vi Ă€r glad att vi fick ha henne sĂ„ pass lĂ€nge Ă€ndĂ„.
(null)
Det hĂ€r Ă€r vĂ„ran Feja. 9 veckor i dag. Vi hĂ€mtade henne för en vecka sen. Hon Ă€r en grĂ„hund och ska bli en duktig jakthund 😊. Jag har vuxit upp med grĂ„hundar sĂ„ jag var inte svĂ„rövertalad nĂ€r gubben pratade om en grĂ„hund. Men jag hade glömt eller förtrĂ€ngt vilket jobb det var med bebisar 😉. 
(null)
Har aldrig sett min son sĂ„ mycket för en hund. Hela familjen Ă€r sĂ„ engagerad , direkt hon har sovit eller Ă€tit sĂ„ Ă€r det nĂ„gon som skyndar sig ut med henne. Hon Ă€r som en liten bebis med full uppbackning. 
Sommaren i övrigt .... ja Ă€ldsta dottern jobbar uppe i sjöfallet. Den 1/8 har hon fĂ„tt en fast tjĂ€nst hĂ€r nere pĂ„ sitt andra jobb. Det Ă€r hon nöjd med men det Ă€r nog Ă€ndĂ„ blandade kĂ€nslor för hon trivs jĂ€tte bra dĂ€r uppe ocksĂ„. Sonen har fĂ„tt sommarjobb Ă„t pappans jobb. Han har Ă€ven sökt via kommunen och blev erbjuden 3 veckor Ă„t dom men dĂ„ hade han ju redan fixat sjĂ€lv. SĂ„ han ska jobba 8 veckor. SĂ„ bĂ„da stora barnen jobbar hela sommaren . Judith och Joline - dom har sommarlov. 
Vi ska strax Ă„ka ut en svĂ€ng och fixa lite presenter. Tjejerna har blivit bjuden pĂ„ tvĂ„ kalas inom nĂ€rmaste veckan. Jag har jobbat natt och kommit hem pĂ„ morgonen men vi har Ă„tergĂ„tt till sovande jour pĂ„ mitt jobb sĂ„ jag har nĂ€stan hela dagen hemma innan jag ska i vĂ€g igen. 
(null)
Vi har köpt nya möbler till altanen i stugan . Dom hade kampanj pĂ„ Jysk sĂ„ vi passade pĂ„ . Det var halva priset mot för ordinarie pris. 
(null)
Förutom soffan och bordet sĂ„ köpte vi tre sĂ„na hĂ€r fĂ„töljer. 
(null)
Nu hade jag tyvĂ€rr ingen bĂ€ttre bild men det blev bra ! Nu kan vi sitta ute pĂ„ altanen och mysa. Jaja nu ska vi göra oss fĂ€rdig och fara pĂ„ stan en svĂ€ng. Vi hörs sen 😊 

RSS 2.0