Mars 2020

Men oj vad tiden rusar i väg...... det var ju nyss jul och nyår .... nu har vi hamnat inne i mars . Ber om ursäkt för dålig uppdatering . Jag får skylla på att jag hann inte riktigt med.
Vi har just haft årets sportlov . Både jag och Crille sökte semester så vi har alla varit lediga utom den äldsta juvelen som har jobbat hela veckan. Maken och barnen har börjat på jobb och skolor i måndags. jag har ännu varit ledig. Jag börjar jobba i morgon, Ganska skönt efter att ha varit ledig sen fredag 28 februari. 
Jag har nyss hämtat hem flickorna från skolan och i dag hade dom med sig varsin kompis så jag har lugna stunden ensam i köket. Så då passar jag på att uppdatera lite.
Här har det hänt en hel del , vi har bland annat varit till frissan ....
Judiths före bild . Mitt mammahjärta grät lite grann när hon ville klippa bort sitt långa fina hår. Då säger den äldsta dottern : Men mamma ! Skärp dig ! Det växer ut igen . Låt henne klippa.
 
 
Hon blev så fin ! Men det var som att hon blev större på en gång.
Jolines bild som jag tog innan hon klippte sig är spårlöst försvunnen. Men så här blev hon efterår :
Hon satte våran frissa lite på pottkanten för hon ville ha en fyrkant i luggen och sen ville hon ha som cheerleaders har ..... både jag och Anna Bell tittade på varann för ingen av oss visste hur en cheerleader har.... vi provade googla men typ alla cheerleader hade i hopsatt hår. Jaja Anna Bell knäckte det till slut hur det var hon menade. Det är faktiskt betydligt enklare på mornarna att borsta ut det. 
 
Vi har rensat här hemma ganska bra ! Man blir tokig till slut. Så nu har vi gått i genom ganska bra här hemma. Jennifer fixar så klart sitt eget rum och där inne är det ordning och reda. Hon hade helst av allt velat flytta hemifrån, men det är så svårt att få lägenhet. Men det kommer ju till slut. Jag förstår att hon tycker att det är jobbigt att bo hemma när man flyttar 21 år och har haft jobb sen innan man tog studenten. Hon håller på att spara i hop lite tills den dagen hon har turen att få en lägenhet.
Julius har också bra koll inne på sitt rum. Det fixar han själv. 
Inne på flickornas rum var det ingen vidare ordning... jag försökte i flera dagar att vi skulle ta och storstäda där inne men dom ville absolut inte att jag skulle rensa. Då säger deras stora syster åt dom att hon kan ta och hjälpa dom att städa till på deras rum men då ska det rensas bort saker. 
Jajamänn det gick dom med på ! Så Jennifer sa att hon skulle äta frukost så kunde dom börja sen. Hon skojade med sina småsyskon att dom skulle stå i givakt när hon kommer ..... 
Dom var startklar. 
Ja vilket jobb hon gjorde där inne, flickorna hjälpte till i början men sen ledsnade dom och Jennifer tyckte nog att det gick fortare utan deras hjälp. Hon möblerade om där inne , det är lite svårmöblerat när deras garderob tar en hel vägg. 
Här är Judiths säng.
Här har Joline sin säng. Vi har fortfarande inte fått upp Jolines sänglampa.
Sen vill flickorna ha upp varsin hylla ovanför sängarna som dom kan ha saker som dom är rädda om. Så man har alltid projekt men det är lättare att ta itu med dom om man har ordning och reda. 
Det blev en hel del saker som rensades bort ! Vi var två svängar på soptippen så nu har jag bara skrubbarna att gå i genom helt och så har jag kvar köksskåpen där jag tänkte ta en rejäl genomgång. Flickornas klädgarderob har jag nyss tagit. MEN jag ser att dom har spurtat på igen så Judith har nästan vuxit ur sina nya byxor, Joline har också vuxit på längden ser man. Men hon får ju en del byxor av Judith som hon knappt har hunnit använda så åt henne behöver vi inte köpa lika mycket.
Jaha nu kommer det en radda tjejer här som vill ha uppmärksamhet så jag återkommer senare. 
 

RSS 2.0