Grans dagen 30 augusti

I dag har vi varit på äventyr ! Jag slutade jobba klockan 8 så då kom resten av familjen och hämtade upp mig. Sen for vi ner till Jennifers skola där dom hade Grans dagen ! Vilken dag ! Tyvärr kom vi fram ganska sent så vi var tvungen att prioritera vad vi ville hinna med 😉. Fiskdammen hade slut " fisk " så den hann vi inte med. Men vi hann massor ändå! Dessutom hann vi umgås med Anna , Ellen , Petra , Mona & Frank . 💕 

Vi var på Goa Gran ( restaurangen på skolområdet ) och åt lunchbuffé ! Dom har verkligen god mat ! 

Vi gick runt och tittade på alla olika djur ! 

Grisen bara låg och mös ! 

Dom hade ponnyridning för barnen. Joline ville prova så klart ! 

Även Judith tog sig en liten ridtur ! Brudarna har aldrig ridit förut . Judith skrattade så det bara kluckade i lillmagen. Tyvärr hade mamman missat att få med sig kameran och fotade med telefon. Mitt i fotandet så tog mitt minne slut 😞. Anna fotade så hon lovade att skicka lite bilder åt mig. 

Det fanns även ansiktsmålning 😉. Judith ville bli målad som en fjäril. 


Det ville ju Joline också ! Men Joline ville vara en bara rosa fjäril 😉.


Dom har redan börjat planera vad dom ska välja att bli målade som nästa gång ! Joline vill bli målad som en katt och Judith har planer på att bli hello Kitty 😉. 

Sen tog vi oss en liten promenad innan det var dags för oss att åka hemåt igen. Titta vad lång lilleman har blivit ! Han är längre än stora syster nu ! 

Våran fantastiska fyra ❤️! 
Jag skulle egentligen ha jobbat natt tills i morgon bitti men jag hade sökt semester - annars hade man fått stressa i hjäl sig. Lite lyx i bland ! 


När jag kom på jobbet på lördagskväll så hade mina fina arbetskompisar fixat fika . En underbar blombukett och en skål med lite smått och gott i . Tusen tack ❤️! Vi brukar försöka komma i håg att fixa fika och blommor när någon fyller år. Det värmde i hjärtat ! Nähä nu ska jag börja ta kväll. Jag och brudarna är lediga i morgon så vi ska bara ta det lugnt ! Ingen stress alls tänkte jag. Jag tänkte köra undan lite tvätt och dammsuga & skura. Men i övrigt ska vi sitta under filten och titta på Barnkanalen 😃. Man måste ta sig tid till det också i bland ! Småbarnstiden går så fort och det är tid som aldrig kommer tillbaka. Hux flux är dom stora och far hemifrån ...... Det var det ingen som sa när pigan föddes ! Ta tillvara på tiden med era barn ! Alldeles för fort så blir dom i tonåren ! ( och far i väg för att plugga på annan ort ) . Jag hade velat hejda tiden lite i bland . Jag har haft och har fortfarande lite jobbigt när Jennifer började skola 30 mil hemifrån. Min lilla kloka piga ! Jaja nu ska jag sluta yra här i sömnen . Natti natt på er ! 



Tuff vecka !

Men hej på er ! 
Den här mamman har haft en tuff vecka ! I måndags var det dags att köra ner den äldsta juvelen till nya skolan 30 mil hemifrån. Hon ska ju bo där på internatet under veckorna så vi hade full packning med oss . 

Hon hade upprop halv elva och sen rullade allt på. Halv två så hade vi inskrivningssamtal och sen fick vi nyckeln till hennes rum. Vi hjälpte henne att göra i ordning. 

Lilla älskade unge ❤️ 
Det kändes väldigt konstigt att lämna henne där när vi for ! Mamma fick dölja nån tår här och där. När vi satt och åt lunch tillsammans så sa hon nånting , jag såg nog ut som en seriefigur för tårarna fyllde ögonen på nolltid . Hon tittade på mig och så säger hon : "men mamma ! Börja inte nu !" Jag försökte hålla emot. Men det är väl inte varje dag ens unge flyttar hemifrån 😳. 

Dom hade egna tvättfat inne på rummen men toaletter och duschar var gemensamma ute i huset . 


Hon hade med sig lite foton som gjorde det lite hemtrevligt ! 
Jag vet att hon fixar det - våran kloka tös ! Men det känns ändå att hon är så långt hemifrån . I dag kommer hon i alla fall hem över helgen . Aska lär bli över lycklig ! Hunden har knappt släppt mig ur sikte sen Jennifer for men i dag lär jag nog inte ha en chans 😉. Vi har messat och pratat med Jennifer varenda dag . Allt verkar gå bra och hon trivs ! 

Hemma är det dock tomt ! Det är stor skillnad på att vara fem eller sex till middagen ! En plats är ju som tom. Oj vad skönt att hon kommer hem på helgerna  😃. 
Julius har börjat sjuan ! En milstolpe i hans liv också. Han frågade mig en dag om jag hade ringt till skolan .... När jag undrade varför så körde ungen en klockren imitation av sin mamma 😳. Han satte händerna i sidorna och körde harangen : " hej ! Det är Jessan , Julius mamma, jag ville bara höra om allt har gått bra. Ni vet ju att det är bara ringa om det är något ! Vi kommer direkt ! " 
Jag började skratta ! Jäkla unge ! Sen upplyste jag honom om att nu är han 13 år och börjar sjuan så nu ringer jag inte till skolan om det inte är något. Dessutom hör dom av sig om det är något ! Så han också känner att han börjar bli stor och har lite eget ansvar ! ( att jag ändå har lite koll och att lärarna vet att dom alltid kan höra av sig skadar inte 😉) 
Han har fått Lotta som mentor och det var han jätte glad över. Och är barnen glad så är mamman glad ! Jennifer har också alltid tyckt om Lotta . Jag har inte haft så mycket med Lotta att göra men vid möten och sånt som jag träffat henne har jag bara fått bra vibbar ! Så det blir nog bra fast mamman har lite svårt att acceptera att livet rusar så fort ! 

Brudarna i nya klänningar som dom fick när dom fyllde år ! Vi har haft några underbara sommardagar här i slutet av Augusti ☀️. Judith och Joline har blivit vargar på förskolan . Sista året och sen bär det av till skolvärlden 😳. 
Dom här två damerna har busat i veckan ...... Jag var ut som snabbast med Aska för hon visade att hon behövde gå ut. Jag sa åt flickorna att vara inne och vänta på mig. När jag kom tillbaka in så var det tomt i köket men jag tänkte att dom var i vardagsrummet och tittade tv. Jag fortsatte att städa fågelburen. Efter ett par minuter så öppnas ytterdörren och jag hör en ledsen flicka ?! Jag förstod ingenting för jag har lämnat dom snabbt tidigare och dom har väntat tills jag kommit in efter några minuter. Nu hade dom i alla fall gått ut för att söka mig . Jag hade gått mot parkeringen medans dom har gått upp i skogen bakom huset 😳. Jag har ju ändå sett vårat hus hela tiden men nog hade dom lyckats ta sig ut obemärkt. Säkert medans jag har böjt mig ner och tagit upp " paketet " efter Aska. Joline hade ju sett sin chans att gå ut och leta efter harungen . Hon har sett en harmamma med en unge på gården hos mormor en kväll. Den vill hon ha. Judith hade till slut blivit ledsen och velat gå in när hon inte såg mig. Tack och lov för våran förståndiga Judith 💕. Det blev ett långt samtal med flickorna att man måste alltid lyssna vad vi vuxna säger & att man absolut inte får gå ut om inte mamma eller pappa har sagt att det är ok. 

Här är våran lilla vilde när vi var på väg att skjutsa ner Jennifer till skolan. 

Medans vi körde ner Jeffe så var brudarna hos farmor & farfar. 

Dom fick gå i jordgubbslandet och plocka jordgubbarna som var röda och fina 😃

Det tycker minsann de två damerna om ! 

Tuff vecka .... Ja vi har slutat röka ! I söndags så hade vi kommit överrens  om att fimpa. Så måndag , tisdag och onsdag har varit ganska tuffa ! Jag blir så fruktansvärt trött när jag slutar röka ! Jag blir som en zombi ! Men när man ser vilka pengar som går bort till rökning 😞. Det är helt ofattbart ! Detta är bara min rökning ! Crille röker ju också ( eller rökte blir det ju ) . Inte lika mycket som mig men när vi räknade så blev det ca 18 000kr per år. Det är en lyxresa för hela familjen varje sommar ! Ca 43 000kr per år ! Helt sanslösa summor som man kan göra annat för och dessutom spara på hälsan ! 

Japp så är det väl ! Man vet om det själv ! Men det hjälper inte att någon annan gnäller man måste fatta beslutet själv ! Nu kämpar jag med det här ! Men det finns stunder när man hade varit den där idioten om man hade haft en cigarett hemma ! En del säger att man ska ha cigaretter hemma när man slutar ....... Nå nä ! Då vet jag att till slut hade jag nog varit där. Nähä mina vänner ! Nu måste jag susa i väg och göra ärenden ! På återseende ! Tjingeling 😃! 

Födelsedagar och ont i örat !





Ja men minsann så fyllde ju mamman i familjen år i går ! 37 år blev jag 😃. Jag tillbringade största delen av dagen på arbetet men det gick bra det också ! När jag väl kom hem så slog vi till och hämtade pizza så vi slapp göra middag . I bland är det skönt att vara lat 😉. Det kom folk och fikade så kvällen gick som ett huj ! I dag har jag också jobbat förmiddag. Det har varit riktigt hett ute i dag ! Så efter jobbet sprang jag in på Coop och handlade lite grann. Efter att ha svettats hela dagen så var vi inte sugna på någon varm mat utan det blev rostbiff, potatissallad och en vanlig sallad. Den där jäkla scannern stökade som vanligt och efter halva affären slutade den att funka 😡. Coop har väldigt mycket trassel med sina scannrar ! När jag var nästan i kassan så ringde Crille & undrade vars jag var. Jag hörde en liten tös som grät i bakgrunden. Så jag skyndade mig hem fort som attan ! Lilla ❤️ Joline grät i högan sky och hade så ont i sitt öra ! Sen när man vet att hon är väldigt tålig och inte gråter i onödan.... 
Hon hade gråtit i nästan två timmar och fått både alvedon och nässpray. Inget hjälpte ! Min tanke var att ungen hade fått öroninflammation för hon bara skrek av smärta. Usch vad jobbigt det är att inte kunna hjälpa i det läget. Vi ringde 1177 och sen åkte vi ner på distriktsjouren. Där nere fick vi träffa en läkare som tittade Joline i öronen. Hmm - lilla fröken hade en gigantisk knallhård vaxpropp! Det vänstra örat var helt igen kletat. Lilla gumman. Hon var så duktig så hon fick ett klistermärke av doktorn. Sen for vi på Apoteket och köpte revaxör , fetvadd och mer nässpray. Väl hemma så droppade vi i örat. 

En rödgråten liten älskling . Sen sköljde vi men vi har bara fått ut små flagor men det började åtminstone röra sig där inne. Trycket verkade släppa. Joline somnade i mammasfamn. Få se om hon sover till morgonen eller om hon vaknar senare. Vi tänkte droppa mer revaxör och låta det verka tills i morgon bitti . 
Judith var så orolig för sin lilla syster och grät lite hon också. När Joline somnade så skulle Crille åka ut och hjälpa mormor med att ordna nån slang till tvättmaskin. Så Judith fick följa med pappa. Gissa om hon var stolt ! 😉 hon sken som solen över att få åka ensam med pappa. Vi har som plan att börja tillbringa lite egen tid då och då med var och en. För hittills har dom alltid varit tillsammans. Men det kan nog vara bra för dom båda att komma i från varandra lite grann. 


Nu har Aska kommit på att det är skönt att svalka sig i vattnet när det är varmt ute! Älskade lillvovven 😉. 
Nähä nu ska jag fika med Ulli som jobbade em i går så hon kommer i dag i stället. På återseende ! Tjingeling ! 




19 augusti


Men dra på trissor !! I augusti när alla semestrar är slut - ja nästan alla har haft sina sommarsemestrar så kommer sommaren ! Ja eller värmen i alla fall !! 


Här är brudarna när vi är på väg ut på ranten den lediga tisdagen ! Äldsta dottern har varit i väg på läger på nya skolan från måndag till tisdag. Så vi skulle egentligen åka ner och hämta hem henne min lediga dag MEN då skulle farmor & farfar fara till stan och handla så dom erbjöd sig att hämta henne . Det var guld värt ! Tack ❤️! Så då passade vi på att göra annat. Solen sken och man fick lite sommarkänsla ! Brudarna fick ha på sig klänningarna som har legat i deras garderob så gott som hela sommaren. 
Titta Judiths hår .... Stackars lilla fröken är så håröm. Hon är så noga att borsta håret varenda dag ! Man behöver inte ens påminna henne ( annat är det med lillasyster lurvig 😉) men just den här dan så hade Judith fått tag i flaskan med balsamspray . Om ni tittar på stuket hon har på håret så förstår ni att den är slut ! 
Jag har jobbat hela helgen och varit ensam här hemma!! Det mina vänner är ovanligt ! Kommentarerna jag fick var att det skulle vara skönt och att jag skulle njuta av lugnet ..... Jag kan bara säga att jag är inte där i mitt liv just nu ! Det var inte det minsta skönt utan jag tyckte bara att det var trist och konstigt att öppna dörren hemma och det bara var fågeln hemma ! Mannen , barnen och hundarna for till stugan på fredagen . På måndagen så körde Crille ner Jennifer till lägret och efter det kom han o brudarna hem. Som tur var fick jag hem Julius på söndagen . Då hade han hemlängtan . Så han liftade hem med sin farbror och kusinen . Det var så härligt att låsa upp dörren och det kom en lång & smal drasut och undrade vad vi skulle äta till middag 😃. 

Vi åt potatisbullar och bacon 👍. Sen tog vi en mamma & son-kväll framför teven . Min lilla kille som har blivit så stor ! Den här sommaren har verkligen utvecklat honom. Han verkar mycket lugnare och har taggat ner en hel del 😉. Att han ville hem och umgås med mamma var en härlig känsla i mammahjärtat ! Judith & Joline har myst hos farmor & farfar. Dom har fått vara ute och plocka blåbär som det senare bakades en kaka på ! 

Dom har fått vara i farmor o farfars jordgubbsland 😃. Judith hade skojat o sagt att dom har plockat röda köttbullar . 

Dom har haft roligt ! 

Jag tror att våran lilla dam Judith håller på att braka in i nån trotsålder 😳 . Hon är inte alls lika med på notorna. En dag när jag hämtade dom på dagis så blev hon jätte arg o ville att pappa skulle hämta henne. Dagen före så hade pappa hunnit dit före o då hade det varit att mamma skulle hämta henne. Hon kan lätt tjura i hop och så brukar hon inte vara. Nu i kväll så var det ombytta roller vid tandborstningen , i vanliga fall är det Joline som brukar stå för stöket och vägra borsta tänderna , men nu gick det som en dans med henne och Judith vägrade i sten. Efter många om & men så gick hon med på det. Men det var mot att mamman skulle berätta för Inga Lill hur duktig hon hade varit. 
Det var det första jag fick höra i bilen att Inga Lill har varit med dom en stund i dag. Inga Lill är en av fröknarna som har gått i pension men nu är hon tillbaka på halvtid och vikarierar för en som är halvtidssjukskriven. Så jag får väl berätta det för Inga Lill i morgon 😃. 

Efter middagen så for jag o tjejerna i väg på affären en sväng . 


Dom fick varsin frusen yoghurt och så ville ju mamman ta ett bildbevis på att vi faktiskt fick lite sommarvärme till sist . Det gick ju inte så bra ! Judith nyser och Joline blundar för den starka solen 👍. 


Vi gick in till mormor som bor mittemot affären och åt upp glassen. Jaja nu ska jag plocka fram kläder inför i morgon och förbereda lite. På återseende ! Tjingeling ! 

Onsdag 12 augusti



I dag fyller barnens farfar 78 år ! Stort grattis till världens bästa farfar ! Vi har ringt och grattat honom så klart ! Vi firade ju alla augustis födelsedagsbarn i hop med flickornas tårta förra helgen 😉. 
Vi har jobbat fm måndag - tisdag och onsdag. Det har varit lugna kvällar. Vad skönt att allt börjar återgå till vanliga rutiner. Tjejerna har fått bada efter middagen , fått kvällsfika och sedan borstat tänderna . Efter det har dom fått gå och mysa framför teven en stund. Klockan 20 har det varit dags för sängen. 

Det har varit trötta tjejer som har somnat på stört! ( Visst har vi köpt fina filtar ?! Helt underbara och jätte mjuka !) 


I dag på min lunchrast så for jag på stan en sväng och bytte ut klänningarna som tjejerna fick dubbla uppsättningar av när dom fyllde år. Sen blev det lite extra också 😉. Judith & Joline godkände så glatt när jag kom hem. Judith och Joline skulle ju vara på dagis till 16.30 - men vid 12.40 fick jag ett sms av Jennifer som frågade om hon fick hämta hem dom tidigare och hyra en film med dom. Så klart att hon fick ❤️! Det kändes så varmt i mammahjärtat 😃! Så det var ett glatt gäng som mötte mig här hemma när jag kom från jobbet. 
I morgon har jag enda lediga dagen den här veckan - då väntar ett tandläkarbesök med den äldsta juvelen i Luleå ! Hmm - känns väl si så där att köra 25 mil och sen är ungen färdig på 20 minuter och sen är det lika långt hem. Jaja det är lika bra att göra bort det. Nu ska jag ta ugglefilten och se teve en stund innan det är dags för sängen. Natti natt på er! 

10 augusti 2015

Eller ja ..... När jag började skriva inlägget var det 10 augusti 😉
Våra brudar har fyllt 5 år i dag ! ❤️ 
Jistanes vad tiden har rusat i väg ! Jag tycker att det var nyss dom föddes ! Nu är våra minsta juveler 5 år !! Dom går sista året på dagis ..... Eller ja förskola som det heter .... 

En förmiddag förra veckan när vi var på väg till dagis för en lite mjuk start när dom varit lediga hela sommaren. 
Det är mycket att smälta nu ! Jennifer börjar gymnasium på annan ort och hon har sagt att om jag har tänkt grina får jag inte följa med och installera henne 😳. Så det är på nåder jag får följa. Det känns både konstigt och jätte tufft att lämna henne 30 mil hemifrån ! Men jag vet ju att hon fixar det men jag hade gärna haft henne hemma ett tag till ..... 
Julius börjar sjuan och blir högstadieelev ...... 
Judith & Joline har blivit vargar på förskolan och har fått byta till de stora klädhyllorna. I bland vill man stanna tiden ..... Jaja nu har hönsmamman gnällt färdigt om det ! 
Både jag & crille har jobbat fm i dag och tjejerna har varit på dagis hela dagen så vi tänkte att det blir för tufft att ha kalaset i dag. Därför hade vi kalas i går när vi alla var lediga. Vi tjuvstartade lite i helgen i stugan : 

Farmor hade gjort tårta och så fick dom paket av farmor & farfar. Det var nöjda tjejer . Dom fick överdragsbyxor , gummistövlar och varsin toppluva med Anna & Elsa på. Ni vet frostfantasterna 😃. Sen i går var det dags att ha kalas hemma : 

Fina frostklänningar kom mormor med och dom skulle användas direkt !! 
Sen kom gammelmoster Byllan med likadana så jag fick kvittot och ska fara på stan nån dag och byta till något annat. 

Riktigt kalasfika ! 


Paketen var inslagna och klara ! 
Joline önskade sig först en levande panda !! Nähä när det inte funkade så önskade hon sig en talgoxe ! Hmm .... Till sist önskade hon sig en dator . När vi frågade Judith så önskade hon sig en docka och en räknebok att öva sig på siffror i. Lite skillnad på önskningarna 😃. 




Det skulle ju blåsas ut ljus .....
 

Joline blåste på ena tårtan och Judith på den andra :

Sen fikade vi och pratade med gästerna som kom. Jag tror nog att tjejerna hade en bra dag ! 

Det brukar bli lite stressigt med maten dessa kalasdagar så flickorna fick välja mat ..... Tadaa - köttbullar, makaroner och sås. För då visste vi att dom äter bra så dom inte bara har godsaker i magarna 😃. Visst är det väl så att alla sätt är bra utom de dåliga ...... 

Tjaha ..... I dag har vi haft en solig och varm dag ! Kändes nästan som att sommaren till slut hittade fram ! Det var ju så dags när gänget som haft andra perioden semester kom tillbaka i dag ! Jag var ganska lycklig över att se alla arbetskamrater ! Dom var väldigt välkomna tillbaka efter semestern och nu har vi jobb nästan ett helt år innan det är dags för nästa sommarsemester ! 

Nä hörni nu är det dags för mig att borsta tänder och hoppa i lopplådan . Jag jobbar fm i morgon . Men det är ju på kvällarna när töserna somnat som man får mest gjort och gasar i gång. Jag har blivit hopplös på att ta mig i säng . 

Jag och mamma har varit en sväng på graven i dag innan vi for och handlade. Usch vad jag saknar min pappa i bland ! Det vet jag att mamma också gör så klart 💕. Nähä nu var det ju sängen. Natti natt på er ! Tjingeling ! 

Vilken skitsommar !

Jaaa inte är det många glimtar sol vi har fått se den här sommaren ! Det har varit kallt , regn och rusk ! Jag har hunnit jobba två veckor. Flickorna har inte varit på jourdagis utan dom dagar som vi båda har haft förmiddag så har dom varit med Jennifer & Julius . Det har funkat jätte bra ! 
Jennifer & Julius har fått en liten extra slant för att dom har ställt upp. Nu i helgen har jag jobbat min natthelg. Helgen före så for vi till stugan på fredag och då fick vi lite sol på kvällen :

Joline myser på sin lilla äng ( som hon säger ) 

Judith också så klart. Aska ville också vara med. 
Sen på lördagen så for vi i väg på ett litet äventyr till Öjebyn och tittade på skolan där Jennifer har kommit in. 

Dom hade koifiskar i en liten damm. 

Getter och grisar fick man gå in till . Brudarna var nöjda 😃. 
Sen for vi på Coop och köpte glass. 

Där utanför hade dom en staty. Joline var väldigt fascinerad av honom 😉. 

Jag har haft tillfälle att handla gardiner & mattor på Hemtex . Oj vad jag gillar den affären 👍. 

Dålig bild men mattan syns ändå ! Plastmattor ! Helt underbara när man har både barn och hundar ! Lätta att handskas med och är olyckan framme ( ganska ofta ) så är dom lätta att skölja av ! 

Hittade gardiner också så passade perfekt till mattorna. 
Det är ju alltid roligare att städa till när man har något nytt. Jag var så spyless på allt jag hade ...... Så på Coop hittade jag gardiner till köket : 

Det blev så ljust och fint i köket ! 

En ny duk från Hemtex gjorde susen !  
I går så skjutsade vi Julius , Jennifer & Aska till stugan för dom ville hinna vara med farmor & farfar under sommarlovet. 
I dag har jag varit flitig och haft tvättstuga ..... Så man håller undan dessa tvättberg för det är så himla trist när tvättkorgarna svämmar över. Jag hade ju inte tänkt på att det bara var jag & brudarna 😳. Påminn mig att hädanefter boka tvättis när nån annan är hemma så jag slipper ha med dom hela tvättskiftet ! Det var fullt ös ! Dom grälade , körde rally med tvättkorgarna och var dom inte törstig så var dom kissnödiga ! Puh det var en pärs med prinsessorna ! 
Inte blev det hela bättre av att när vi gick hem med första laddningen torr och ren tvätt så hann en av bönorna göra bus medans jag plockade bort den rena tvätten ! Jag hörde hur Judith ropade att vi måste bada Märta för hon har något på huvudet . Då ropade jag på Märta för att se vad hon hade ....... 

Jag blev ganska paj när jag fick se hunden !! Men jag förstod på en gång vad som hade hänt så jag frågade den mindre av damerna vars hon hade saxen ....... 
Jo då bakom ryggen ! Så den minsta av juvelerna har saxförbud på obestämd tid ! Märta ser så eländig ut 

Jag fattar inte att hunden har varit stilla !! Denna hund är alldeles för snäll för sitt eget bästa ! Vilken tur att Joline inte har råkat klippa henne i skinnet !! Men då hade nog Märta gått därifrån. Jag var så bekymrad över hur hunden såg ut så jag tänkte inte mer på det förrän Judith kom med både blåa och bruna hårtussar ! 

Jo då ! Lilla trollungen Joline har förutom hunden klippt även sig själv och en leksaksponny 😳! 

Hon är lite korthårig på ena sidan . Tack och lov så har ungen självfall så det syns lite mindre men det syns 😞

Hon själv sa att det var modernt !! 
Vilka ord den tösen kan ! Här en dag sa hon att middagen var excellent !! ?! 
Så nu åkte alla saxar utom räckhåll för våran lilla gangster ! Hon var och tittade i lådan efter middagen och så säger hon åt mig att jag måste komma i håg att gömma även den orange saxen !! Hon hade nog tänkt fortsätta sin frisörkarriär ! 
I morgon är det äntligen dags för dagis !! Dom har varit lediga länge ! Jag har en så jag ska packa extrakläder på morgonen  så dom har i fall dom behöver. Jag måste slå en koll i barnens garderober för det behövs alltid kläder ! Både Judith & Julius har dragit i väg på längden. Jag har knappt hunnit titta i nya hm 😳. Men jag ska se först vad dom behöver och sen lär det väl bli nån beställning. Jag väntar ännu på ellos . Hoppas att den behagar komma snart. Jaja nu ska jag ta kväll. På återseende! Tjingeling ! 

RSS 2.0