Gott nytt år 2020!

(null)

Så var det nytt år ! Det ska bli spännande att se vad 2020 har att bjuda på ! Våran son fyller 18 år detta år och de små , som inte är så små egentligen , fyller 10 år ! Äldsta juvelen fyller 21 år ! Ja jisses vars tar tiden vägen ? 
Vi har ätit gott hela dagen 
(null)
Jag ställde mig och gjorde köttfärspiroger efter ganska enhälligt önskemål från familjen. Jag missade helt att fota dom när dom var färdiga .... eller jag hade bråttom att äta så jag hann inte. Sen blev det samma efterrätt som varje nyårsafton 
(null)
Glassbomb eller marängsviss.... 
mormor har så klart varit och firat med oss. Jag körde hem henne vid klockan 23. 
Sen inväntade vi tolv-slaget ! 
(null)
Jag och flickorna roade oss med lite Snapchat. Vi har dragit ner persiennerna för våran gammelhund Märta var jätte rädd förra året. Hon har aldrig brytt sig tidigare. Men nu i år har hon inte brytt sig dess mer. Vi tror att hon inte hör så bra nå mer. Aska bryr sig inte det minsta och valpen reagerar inte alls så det är skönt ! Jaja nu tar vi nya friska tag och kickar i gång 2020! Visst ? Nu ska jag gå och bre om två töser och säga natti innan jag själv tar kväll. Jag börjar ju jobba 07.00 . 
(null)
Vi har ju skålat in det nya året med den obligatoriska pommacen ! Nä natta tjejer och försöka sova nån timme själva ! Natti natt på er ! 

RSS 2.0