Lite bilder

Å men hej ! Jag tar mig en liten kafferast innan jag fixar middag. Tvättmaskinen snurrar och den torra vikta tvätten ska sättas bort. Jag vabbar i dag med Judith som är dunder förkyld och har haft febertoppar på närmare 40 grader här på nätterna. Tisdag & onsdag kunde vi lösa eftersom jag har jobbat em men i dag när båda jobbar fm var det svårare. 
Lite bilder skulle ni få se :

Ser ni vilken unge ? 
Det är Jennifer när hon var ungefär lika gammal som flickorna är nu. 

Hon var jätte intresserad av naskar. Hon bytte ut m mot ett n i just ordet mask. Mygga gick dock bra att säga. 

Från samma pimpeltur 😉
Kolla in vilken liten stubbe Julius är ..... I dag är han lång och smal ! Lilleman 💕. 

Från den gamla goda tiden när dom alltid var bästisar ! Nu behövs det inte mycket så tjafsar dom. Men det är väl så syskon emellan . 

En suddig bild men det här var en sommar och vi hade varit & fiskat! 

Jennifer för några år sen 

Julius ..... Också för ett antal år sedan . 

Jennifer ca 4 år gammal 😉 jag frågade Judith vem det var på kortet och hon svarade att det var hon . Dom är jätte lika varann i samma ålder . 
Jaja nu ska jag ordna med middag. Judith har fått välja vilken middag vi ska äta i dag ...... Köttbullar ! En riktig liten köttbullsfröken 😉. På återseende ! Tjingeling . 

Skit dagar

Så kan de senaste dagarna beskrivas enklast ! Skit skit & skit ! 
Vi har fått svaren på mr som den äldsta juvelen gjorde i början av januari. Det konstaterades att hon har JIA . Dessutom är det i flera leder. Vi trodde ju att det började vända för hon blev lite piggare kring nyår. Men nu har det blivit värre igen. Den här veckan har hon legat pall igen. Handlederna & fotlederna stökar , höften ger sig också till känna. 

Så här är läget 😳. Älskade lilla vän. 
I måndags var vi på läkarbesök och hon påbörjade sin medicinering för reuma. 
Magnetröntgen visade också att hon har cystor på en äggstock. Dagen före julafton var vi in på akuten för att hon hade så ont i magen. Det var förstoppning sa dom. Och det var säkert en släng av förstoppning också men med facit i hand så kan det nog vara cystan som gav sig till känna. Den största av cystorna var 6 cm. Så våran läkare skulle ringa till någon klinik i Uppsala och konsultera. 
Man mår verkligen skit av att se ens eget barn må pyton och ha sån jäkla värk. Jag har pratat med hennes mentor Karin i dag ,hon skulle fixa lite böcker och skolmaterial från Jennifer sskåp och skicka hem dom med Julius . Jennifer är så olycklig när hon inte orkar och det stressar henne. Det känns så orättvist för hennes del !! Hon har så tydliga mål och vet vad hon vill plugga sen . Hon kämpar på och tänker på sina betyg. Lilla hjärtat ❤️. Om man hade kunnat byta så hade det varit fort avklarat men tyvärr kan man inte det 😞. 

Vi har fått en remiss till ögonkliniken eftersom reuma även kan påverka ögonen. Det känns i alla fall bra att vi är på barn och känner oss trygg med läkaren. Ja , inte bara med läkaren utan med hela teamet runt omkring. 

Som mamma har jag bara lust att gråta i bland men det kan man ju inte ge sig till när ungen själv inte gråter . " ungen själv " är en riktig tjurskalle ( jo hon har mycket att brås på ) och kämpar på. Det är bra i vissa lägen att hon är en tjurskalle ! Men inte i alla ! I bland hade man önskat att hon hade lyssnat på kroppen när hon känner att det inte går. Som förra veckan när hon hade varit med på gympan och kämpade på där fast hon kände att det gjorde ont. Resultatet blev ännu mera värk o svullna leder när hon kom hem. 

Jaha nu har jag haft lilla gnällstunden. 

Kanske ni vill höra något roligt också .... 

Brudarna har fått plats på barngympa ! Så i början av februari börjar vi gympa på tisdagar 😉 . Vi var på stan en dag och dom fick handla lite kläder till att ha på gympan. Det tog tre dagar innan jag fick av Judith den rosa gympadräkten !! 

Jag fick av henne den för att hon bytte till den med stjärnan 😉 alla sätt är bra utom dom dåliga ! 
Jaja jag ser att ni är några trogna 💕 som har väntat på inlägget och nu kom det ! Jag ska bättra mig - det har bara varit mycket med annat nu. På återseende ! Tjingeling 

Januari 2015

Men jistanes vad tiden rusar i väg ! Jul & nyår har passerat och i helgen så har vi städat undan julen! Jag har inte lyckats få över några bilder till datorn 😳. Vi har nåt skit på datorn så vi kommer knappt ut på nätet. Det ska fixas så fort datateknikern här hemma har tid ..... Det är inte jag som är datatekniker 😉. Lite julbilder kan ni få , några har jag i telefon :

Det är sällan man lyckas få båda två att titta åt samma håll 😉

Det var en ivrig väntan på tomten hela dagen. 

Först skulle vi ju titta på Kalle anka och efter det så var det julbord ! 

Likt alla andra jular så åt man på tok för mycket men det är ju bara jul en gång om året 😃. 

Sen kom tomten och Joline gömde sig bakom mormor. Direkt han tittade på henne så gömde hon ansiktet i händerna. Lite då och då tittade hon fram. Men Judith var lite tuffare och var fram och hämtade julklapparna. Hon gav till och med tomten en kram innan han gick. 
Barnen blev glada över sina julklappar ! Joline fick äntligen sitt snyckessnin - hon blev så glad när hon såg vad det var så tårarna nästan kom. Lilla hjärtat ! 
Jennifer fick lite böcker , parfym , kläder och annat smått & gott . Julius fick årskort till dundret , jacka & täckbyxor , snowboardskor m.m 
Brudarna fick skidor ! , snyckessnin , dockor , sängkläder med prinsessan Sofia och lite annat. 
Juldagen så skulle vi åka till stugan men jag jobbade till klockan fyra och hade världens huvudvärk när jag kom hem. Så jag somnade på soffan i över 1.5 timme. Vi for på annandagen. 

Förlåt för suddiga bilder 😉
Farmor & farfar hade julklappar under sin gran. Joline kom in från vardagsrummet och sken som solen. Vi förstod att hon hade sett julklapparna 😃. 

Det gick fort att öppna för de två minsta. Farmor hade slagit in Judiths julklapp i en elementkartong och Judiths min var obetalbar när hon trodde att hon fått ett element . 
" men vi har ju redan element hemma ?!" Sa hon så förvånat. Till slut förstod hon att det var något annat i . 



Under helgen fick brudarna provåka sina nya skidor som tomten kom med 👍. Dom var så duktiga ! Senare på eftermiddagen så small det till och blev jätte kallt så då mös vi på inne :


Både tvåbenta och fyrbenta myste i skenet av kaminen. Vi har haft en härlig jul . Jag delar upp inläggen lite så ni inte får så mycket på en gång . Snart på återseende 😉 . Tjingeling 

RSS 2.0