Tisdag 31 juli

Jaaaa vars tar tiden vägen? Redan 31 juli :) Nyss hade vi hela sommaren framför oss ! Vilken sommar vi har haft ..... kallt & regnigt den större delen av sommaren! Men nu hoppas vi på en underbar höst! Jag har massa planer inför hösten :) Bland annat en tjejresa till Luleå & sova över på hotell ! Min bästa Ulli ville att vi skulle åka i väg & bara vara :) Lite shopping , god mat och hinna andas innan det är dags för jakttider för alla gubbar!
I dag har jag roat mig med detta :
Medans brudarna har sovit har jag slagit in ett paket till någon som fyller år i morgon :) Men jag vet att hon brukar vara in & läsa så jag kan tyvärr inte visa vad det är i ;) Det får ni se i morgon! Det är inte så mycket egentligen men det är ju tanken som räknas och det var så passande :) Hoppas bara att Ulli blir nöjd ! Jag får uppdatera i morgon. Jag har varit kattvakt under veckan till Ullis härliga katter medans hon har varit på semester & det är väl bra när man kan ställa upp & hjälpa en vän. När hon kom hem så hade hon  med detta åt mig:
Jag blev jätte glad! Inte för att det hade behövts men visst är det alltid roligt att vara uppskattad :) Ljuset luktar helt underbart!Ska sätta det på vardagsrumsbordet när jag har höststädat där inne! Jag har hunnit med ett gympass på morgonen & även i morgon är det ett besök inplanerat där! Det känns härligt att man äntligen har kommit i gång! Jag har hunnit tvätta .... som varje dag har vi en hel del tvätt!Konstigt vore det väl annars!? Jag har hunnit förbereda middagen, detta äter vi i dag:
Vanlig hederlig ugnsstekt falukorv med mos & wokgrönsaker till! Efter middagen ska brudarna till mormor & morfar en stund för vi andra ska gå en långpromenad med våra fyrbenta. Crilles bror har pratat om en skogsslinga på ca 8 km som är jätte fin att gå så den ska vi prova oss på!Men kände att jag vill ha med mig gubben så jag inte går vilse eller nåt sånt! Ska försöka fota fina kort på vovvarna :) Jaja nu ska jag hänga tvätten innan allt annat börjar rulla på! Tjingeling!

Söndag!

Detta har jag roat mig med på söndagen :) Mormor hade bakat en dag & kom med bullar , då säger Julius att han aldrig har smakat mina bullar ! Jag har bakat jätte mycket förut! Men när jag började fundera så var det nog läääänge sen :) Därav bullbaket! Julius godkände mammasbullar & lade in en önskan att jag ska baka oftare! :) Jag skyndade mig att göra degen innan brudarna somnade efter lunchen så medans dom vilade sen så hann jag baka! Jag var just färdig & hade gräddat bullarna klart när Judith öppnade sovrumsdörren & ropade att hon var vaken! Vi får se hur det går med framtida bak ;) bara man börjar går det av bara farten som med så mycket annat :D. Söndagskväll så var det ett zumbapass med bästa Sussi & Jeffe som gällde! Har lite svårt med vissa steg ännu men det blir nog bra med mera träning! Jaha nu ska jag ta en kopp kaffe till och skynda mig att vika undan lite ren & torr tvätt :) Vi förbrukar lite extra småtrosor och byxor just nu! Tjingeling!

Våran lördag i bilder :)

Vi for ju till Kiruna på lördag.Vi hade en kanon dag fast vädret var skit! Jag var så nöjd och hade laddat kameran & tänkte att nu får jag chans att fota mycket bilder ;) Det var segt som sirap i kameran och sen lade den av :)Lite bilder hann jag fota men det är inte så lätt att hinna med 2 virvelvindar :)
Synd att det föll en skugga på Joline :) Hon var helt vild ;) skrattade så gott och sprang allt vad små benen höll!
Eller så kröp hon :)
Våran tuffing , i vanliga fall , var inte alls så tuff.Judith som basar och skriker & är tuff i andra lägen överlät åt sin lilla syster att vara kavat :)
Jennifer åker med sin lilla syster.Joline skrattade högt & ju fortare det gick ju mer skrattade hon!
Vad som var bra på Gruvtrollet :) dom hade en egen avdelning för mindre barn under 6 år. Där trivdes båda brudarna!
Fast bilden på Joline blev suddig så ser man hur nöjd hon är!
Bollhavet var också en favorit! Tyvärr fanns det inte dess mer kort .... men det är en förbättring i alla fall :) Förutom Gruvtrollet så hann vi med lite affärer och andra ärenden. Tyvärr var det lite trist på H&M ..... jag hade samma problem som hemma , hittade max 1 av storlek 92! Dom väntade ännu in höstens nyheter och reade ännu ut sommarenskläder. Jennifer hittade dock en bikini för 30 kr och ett par jätte fina byxor för 99 :) Dessutom har ju alltid H & M mycket öronhängen , smycken & andra roliga småsaker! Men lite grann hittade vi så klart :) Däremot hade jag gärna velat hitta av träningskläderna men inte det! Så det lär nog bli en beställning längre fram mot hösten! Vi bestämde att det måste bli en sväng upp till Kiruna snart igen :) När vi skulle hem så hann vi bara ut i bilen så var det 2 stycken som somnade gott i sina stolar! Tjingeling!

Glömde ju .....

Receptet jag lade ut på Fransk gräslöksfisk :) jag använder lätt creme fraiche och det funkar utmärkt! Jag har förresten kommit på något annat också ;) när vi äter kyckling eller något annat som jag brukar göra kall sås till - så har jag använt creme fraiche förut och det funkar ju också så klart med lätt ELLER med matlagningsyoghurt! Till kycklingnuggets brukar jag blanda creme fraiche/matlagningsyoghurt , tomatpure ,salt och vitpeppar och riva i vitlöksklyftor! Sen låter man det stå och dra en stund innan maten -det blir jätte gott! Jag använder en stor burk (5 dl ) creme / yoghurt , 2-3 msk tomatpure , 2-3 vitlöksklyftor och salt och peppar. man luktar ju sedan som om man vore rädd för vampyrer men det brukar gå bra det också :) Nu har jag surrat färdigt! Tjiiing!!

Hallå hej :)

Jaha då var träningen bortgjord för i dag! Det var ganska tufft!Har sån "konstig" värk i magen .... kan nog kallas träningsvärk! Men det är väl positivt! Så har jag & Mia hunnit planera in 3 gånger till nästa vecka :) så nog vore det väl f-n om den där vågen har övertaget! Just nu är vi hos mormor,Judith tar sig en liten tupplur och Joline sitter i mormorsknä och tittar tv. Jag passar på att låna datorn för min egen bara tjorvar :) Barnen ser fram emot i morgon! Vi ska åka upp till Kiruna och gå på gruvtrolletslekland ! Ska fota massor!! Sen har vi lovat de större barnen att gå på H & M , min stora tös måste få lite nya kläder innan hon ska åka i väg på skolresa! Så då passar det perfekt! Vi har aldrig varit på gruvtrollet så i morgon ska vi alltså dit! Brudarna var så små när vi var på leos lekland sist så dom lär säkert uppskatta det mer nu :) Bara en gissning :D Jaja nu ska jag se tv med mormor och Jollan. Ha en bra fredag på er! Tjingeling!

JAAAA!!

Det funkade! Det kändes inte lika bra som det första inlägget jag skrev men det får duga :) Jag hade tänkt uppdatera redan i går kväll men tiden räckte inte riktigt till :) Jag har minsann varit på bilbingo! Jag var spyless efter halva tiden & tänkte att det var sista gången jag ids åka på bilbingo! Men efter fikapausen med lite kaffe i magen & en vinst rikare så kändes det helt okej igen;) 1000 kr på fullt hus lyckades jag med! Så nu tycker jag att bilbingo är ett bra nöje igen! Ni kan ju läsa mellan raderna hur det hade låtit om jag inte vunnit! :) Nu ska jag & brudarna klä oss och fara till mormor en sväng , jag ska fara & träna med min trogne kumpan Mia :) och mormor erbjöd sig att vara med flickorna! Vad hade jag gjort utan henne? Det är guld värt & dessutom vet jag att det funkar ! Brudarna älskar att vara med mormor ;) Det är pass nr 3 denna vecka på fysion! :) Okej ni får ha detså bra för nu ska jag skynda mig att publicera innan datorn ger upp! Tjingeling!

Tredje gången gillt ?

Hej! Har suttit och skrivit detta inlägg 2 ggr innan men just när jag ska avsluta så dör datorn! Den åker snart genom fönstret!! Har insett att jag behöver en ny så då blir det till att spara ! Nu tänkte jag dela upp inlägget så kanske det går bättre , inte vad jag hade tänkt men men .... Våran middag i går var snabb & enkel :)
Datasnillet .... eller inte :) har ingen aning om hur jag roterar bilden :) Så någon av mina vänner som är mer datakunnig får visa mig någon dag men fram tills dess får ni läsa receptet på snedden :)
Min middag i går :) Jätte gott & enkelt! Alla de 4 ljuvliga åt som bara hejsan! Men gissa hur brudarna såg ut efter middagen ?! :) Det blev badtime för dom kan jag lugnt meddela :)
Här sitter bönorna efter badet :) Kolla in tapeten bakom Judiths huvud , det ska inhandlas tapetklister och fixas innan dom är där igen! Nu provar jag att publicera detta får vi se om det funkar :) Tjingeling!

Go kväll!

Men go kväll på er! Här har lugnet lagt sig! :) Brudarna har somnat vid 21-tiden. I vanliga fall sover dom oftast till kl 20 men i dag har vi varit & storhandlat på coop , Judith & Joline fick åka i varsin bilvagn med sina stora syskon ;) Judith hördes på lång väg när hon ropade "jag kör bil! Akta biiilen! " Handlingen gick jätte smidigt och när vi kom hem så packade vi in alla varor och sen åt vi lunch.Judith & Joline vilade som vanligt efter lunchen MEN dom vilade i 2,5 timme! Det verkar ha varit jobbigt att ha kört bil :D . Vi hade turen att bli bjudna på middag i dag - det är verkligen lyx! Mormor & morfar har fixat mat,eller det var mormor , ugnsstekt lax och hemmagjord potatismos! Det var super gott! Jag har hunnit vara på zumba med bästa Sussi :) Jag kände mig mer som en virrig höna i dag , det var en hel del nya steg men man lär väl sig förhoppningvis :) Vi planerade in ett zumbapass på söndagen också! Vad roligt! Hade någon sagt för ett år sen att jag skulle vara i träningstagen och till & med föra träningsdagbok så hade jag gapskrattat HÖGT åt dom men men .... jag har 16 kg kvar att vinna över! Nu är jag mest irriterad på mig själv att jag har släppt det så långt! MEN jag måste säga att H & M är rena guldgruvan i år! I många år har jag hittat bara barnkläder men nu tittar jag faktiskt lite åt mig själv också :) Träningskläder hittade jag en hel del! Till vettiga priser dessutom! Såg att min jobbarkompis Anna ( har länk till henne ) hade beställt fina kläder!! Ska planera in en beställning :) till barnen som jag som vanligt hittade massor åt men även till mig själv!! OJ vad mycket fina kläder ( klart att dom ska vara fina ) jag ska handla när jag når min målvikt! Belöning visst var det så det hette ?! :) Ha en bra kväll! Tjingeling!!

Tjolahopp !

Tiden rusar verkligen i väg! :) Fast man är ledig så försvinner dagarna i ett rasande tempo! Jag har fullt ös här!Dessutom hinner jag få in träningar! Inte illa ska ni veta! Förra veckan så var fysion stängd men nu har den öppnat så den här veckan är det 3 pass inplanerat! I kväll är det zumba med Sussi :) Det blir verkligen så att man känner att man "måste" göra något! Tyvärr bråkar den där j-kla vågen med mig ännu!! Jag står fortfarande still! Men det positiva är väl då att jag inte går upp ! Jag vägde flickorna i går ! Mina små brudar är inte alls så små något mer utan dom har blivit ganska stora ;). Judith vägde 14 kg och Joline vägde 12,7 kg!Judith är ju lite längre än Joline så det ska bli spännande att åka med dom på 2 årskontroll! Jag har hittills gått ner 14 kg och det är hela Judith :D Håller på att ladda kameran :) Måste fota i kapp mig :) När jag äntligen lärde mig att mms-blogga så slutade det att funka! Hittade några kort som ni inte har sett:
 
 
Judith en morgon :) Hon hade just haft sin ögoninflammation och säkert kändes det irriterat så hon tyckte om att hålla för ögat! Lilla sötnosen!
 
 
Den här bilden är tagen för snart 1 år sen :) när brudarna fyllde 1 år!! Det känns som om man nyss var gravid och så fyller dom 2 år den 10 augusti!
Judith på sin 1 års dag! Lilla hjärtat vad lite hår hon hade där ;) nu har fröken hunnit få ganska långt hår! Jag måste ta och klippa luggarna på dom någon kväll innan badet! Nu ska jag väcka sonen , stora tösen är redan vaken för vi ska åka & storhandla. Det är som vanligt eko i alla skåp! :) Matlistan & handlingslistan är skriven i går kväll. Vi ska även inhandla en resväska till Jennifer som ska i väg på sin skolresa i augusti! Gissa om hon längtar! :) Min stora tjej - tycker att det är nyss hon var liten! Hon fyller 13 år och börjar 7:an!! Denna tiden!!! :) Jaja nu kallar de små på lite uppmärksamhet så vi ska klä på oss & göra bort handlingen! Ha det bra! Tjingeling!!

Jag kunde :)

Eller rättare sagt jag kunde lära mig med lite hjälp ;) har ju länge pratat om att lära mig helt själv med att tömma kameran & få bilderna dit jag vill :) Men det är ganska bekvämt att någon annan gör det! Men nu har Jennifer suttit brevid mig medans jag gjorde själv! Kommentaren:mammaaa du är över 30 år !Kan du inte? Men nu kan jag ..... kanske :) om jag kommer i håg hur jag gör nästa gång! Jaha nu när jag äntligen kom ut på internet , vi har något tjafs med anslutningen igen , så var jag så glad & skulle skriva ner massor & lägga ut lite bilder MEN så klart glömde min son att man inte springer fram & tillbaka i dörren när flickorna sover :( Märta skäller nämligen direkt det kommer någon och nu är båda vakna! Judith är på mindre trevligt humör! Morr morr baska hund!! Vi passar henne och försöker verkligen få henne att sluta med detta skällande som jag mig galen!!! Men jag är nog ingen cesar milan! :) Ok , jag får återkomma senare med ett bättre inlägg :) Men lite bilder tänkte jag hinna slänga ut innan jag avslutar! :)
 
Detta sysslar vi med nu när vi är lediga!I går började vi med något nytt ;) brudarna har varsin bok & när det blir något resultat i pottan så får dom välja ett klistermärke & själv klistra dit det! Judith lyckades som ni ser ;)
 
Lilla godingen har fått ett myggbett just vid ögat , hon ser ut som en liten boxare :)
 
I går så var vi på en liten cykelutflykt och passade på att titta till lite fåglar i en damm brevid en lekpark vi brukar ta oss en tur till :)
 
 
Brudarna är i båten :)
 
Nu har vi hunnit få av hjälmarna också :) ni vet det är bråttom till alla saker!!
 
 
Judith & Julius :)
 
Joline tar sig en gungtur
 
Till slut så cyklade vi vidare till mormor & morfar.Jag tror att hela området hörde oss för Judith hade inte en tanke på att sluta gunga eller leka i lekparken så hon skrek i högan sky :) Men när hon förstod att vi skulle till mommo & moffa så gav det sig! När vi kom dit så var dom ute & handlade så vi väntade utanför
 
 
Här står vi & väntar - ni må tro att det blev glada rop när mormor dök upp! Jag ska lära mig att maila in för att få bilderna framkallade :) Det tar jag i kväll när barnen somnat! Tjingeling!

Regn regn & regn!

 
Hallå där ute! Här är det regn , regn & lite mera regn! Både i går & i dag har det bara regnat! Usch vad trist! Jag & brudarna var så sugna att fara en sväng med vrålåket men vem ids med det när det bara regnar! I morse vaknade Joline före kl 6 så det var bara att kliva upp :) Judith vaknade just för 7 - hon tycker om att sova lite extra vissa mornar. Jag tittade mig omkring här på morgonen och hade en tanke på att börja städa MEN efter ett samtal med min mamma så bestämde jag & brudarna oss för att låta resten av gänget sova ut i lugn & ro så vi stack ner till mormor & morfar. Så före kl 8 var vi på språng :) Det uppskattades nog av resten av familjen :) Maken tänkte få fara & lägga ett spår åt Tulta i dag men i detta väder är det ingen ide så det får han ta senare. Tulta är våran tax , en mycket älskad familjemedlem , som maken ganska nyligt börjat spåra med & hon älskar det! Är tydligen jätte duktig! Fast nu har hon fullständig koll på sin husse som står vid köksbänken & lagar mat! Klyftpotatis & baconinlindad kycklingfile! Mums! Jag äter kyckling & grönsaker!! Är ganska trött på att den där j-vla vågen inte rör sig neråt!!!! Men folk säger att snart lossnar det igen så det får vi hoppas på annars åker den genom fönstret! :) Mina små töser har fått träffa sin kusin & sin morbror i dag , det var roligt! Judith ropar nu i vardagsrummet på BOSSE!!!! Min bror :) Jaja nu ska jag gå i duschen innan det är dags att äta! Så får vi hoppas på bättre väder i morgon för jag har tänkt i flera veckor att ta lite kort på ungarna utomhus! Jag tänkte göra fotoalmanackor till nästa år! Så man måste fota lite kort också då!! Jaja a det bra trots vädret! Tjingeling!

Underbara brudar!

 
 
Titta vad fina kort Ulli lyckades ta på brudarna i går! Judith var så hjälpsam och sa : "sitt bebin!" direkt Joline rörde sig! Med mig sticker dom åt varsitt håll när jag tar fram kameran :) Ser ni att brudarna har fått nya sandaler? Men det var inte länge dom såg nya ut :) nu är dom invigda och det syns att vi har varit ute på ranten i går. Nu sover tjejerna en stund så jag passade på att kolla fb och lägga ut bilderna som jag lovade! Det regnar fortfarande och myggen var ganska ilskna när jag var på en liten kissrunda med de 4-benta barnen. I dag ska jag ta en promenad i alla fall :) Nästa vecka var gymmet stängt så då ska jag & Mia planera in lite simning :). Jaja nu ska jag ta en kopp kaffe & njuta av lugnet! Tjingeling!

God morgon :)

Här har vi en regnig fredag som dessutom är fredag den 13 juli! Men vi vill inte ha någon olycksdag!Det räcker med regnet :) Vi hade en härlig dag i går med våran Ulli & kan ni tro vad hon lyckades med?! Hon bad brudarna sätta sig tillsammans på hennes bro för att hon ville fota dom ...... med mig vill dom aldrig bli fotade! Där satte sig töserna och hade inget emot det:) Hon skulle skicka bilderna åt mig så då tänkte jag lägga ut dom så ni får se att i bland händer det :D Har lagt ut länkar till Sandra :) & Anna :) Jag kommer förbi på jobbet nån dag när vi är på cyklandesfot ;) Jaja återkommer lite senare med de fina bilderna som Ulli tog. Tjingeling!

God morgon!

pp
 
Good morning! Här är en bild från förra sommaren :) Nu ser man att det har hänt en hel del sen dess ;) Här har morgonstund guld i mun! Vi har varit uppe sen kvart i sex  - då tyckte Joline att det var morgon.Judith öppnade sovrumsdörren halv 7 och ropade:MAMMAAAA!Jag är vaken!Komma! Så då var det bara hämta lilla basen! Men när man väl är uppe så är det härligt :) Jag kliver hellre upp på morgonen än att dom är uppe sent på kvällarna :)  Det är ganska skönt att få en liten stund på kvällen för sig själv.....eller egentligen är det att hänga tvätt & göra sånt roligt :) Jahaa vad har vi då gjort .... jag har haft fullt upp med min träning! 3 gånger styrketräning fick jag & Mia in förra veckan. Även denna vecka har vi tryckt in 3 ggr. Eller vi ska åka nu på fm och träna så det blir 3 ggr! I går var jag i väg på zumba & det var ett tag sen! Jag har inte varit på zumba sen jag blev opererad men i går så var jag & Sussi dit! Det var så härligt att träffa Sussi :) hon är en människa som alltid ger en lite ny energi :) Efter zumban så var jag till Sussi & drack kaffe. I går på dan var jag måttligt less på de två större juvelerna , hela veckan har dom bråkat med varandra och verkar tro att det är ok att säga vad som helst åt varandra. Dessutom verkar dom tro att det här är något hotell !? Så jag har faktiskt hotat med att till nästa år så ska jag kolla upp sommarskola!! Jag börjar komma i håg hur ljuvligt det känns när allt ( tider & rutiner) rättar till sig när skolan börjar igen! :) Jag skäms lite när jag inser att detär vi själv och ingen annan som har skämt bort dom! Vi hade ett snack i går & nu är det dags att dom börjar hjälpa till ..... eller hjälpa till ...... dom bor ju också här & kan faktiskt plocka undan efter sig själva.Eller skölja av disken när dom har ätit och stoppa in i diskmaskinen. Jaja vi har pratat i går och poängterat att man hjälps åt i en familj så vi får se hur mycket som fastnade. I dag är det i alla fall träning på fysion som väntar & sen måste jag & handla lite grann. Som vanligt - tycker allt som oftast att något är slut.Nu är det "någon" som har tvättat upp allt tvättmedel :) Mjölken är också på väg att ta slut. Men men ... då gör jag undan helghandlingen i dag så slipper jag i morgon! Jag har hunnit ögna i genom ellos och det lär väl bli en beställning framåt hösten. Jag väntar fortfarande på att H & M katalogen ska komma. :) Jag drömmer om att kunna beställa kläder åt mig själv nästa sommar i mindre storlek ;) men nu känns det tröstlöst för jag har stått still i 3 veckor. JA jag vet att man inte ska stirra sig blind på vågen men när man vet att man sliter som en galning och det verkar inte hända något :(  Nu struntar jag i vågen ett tag - lovade Ann-sofie att inte tjuvväga mig ;) Får väl strunta i vågen ett tag.Ska till Ann-Sofie i början av augusti igen! Vi har förresten varit upp till svanparken förra veckan men jag lyckas fortfarande inte skicka bilder från mobilen :( Min kamera måste laddas.Ska försöka fota lite igen! Vet inte vad som hänt med mig .... jag har hur mycket foton som helst sen Jennifer & Julius var små och har dom prydligt insatta i album & skrivit ner info om bilderna eller om dom sagt något roligt. Nu har jag inte ens framkallat kort på brudarna.Jag skötte mig bättre när man hade film i kameran som man var tvungen att framkalla! Nu finns dom sparade på datorn och vad händer om datorn går sönder !? Hmmm inser att jag ska gå i genom bilder och skicka på framkallning!! Jaja nu är det 2 bönor som vill hjälpa till med bloggandet så det är nog bäst att avsluta :) Vi hörs sen! Tjingeling!!

Judiths bild :)

 
Nu lyckades jag :) Ni får ha lite tålamod med mig innan jag lär mig :) Denna tös är verkligen fascinerad av barn som är mindre än henne.Vi träffade lilla underbara bebisen Casper för ca 2 veckor sen & hon var helt förtrollad av honom! Vi trodde att hon skulle sluta kalla Joline för bebis när hon träffat en liten bebis men men .... icke ännu! I dag när min kompis kom med sin son på ca 1 år så var hon jätte snäll & kramade & pussade honom! Kallade honom också för bebis. Men nu ska ni få höra ;) ELLOS katalogen har kommit!! :D Men jag har inte ens haft tid att sätta mig och titta i genom den men kanske i morgon medans brudarna vilar efter lunchen ! Det gäller att planera inköpen när det är 4 underbara som ska ha det dom behöver tills skolan & dagis börjar igen! I morgon kommer det en ny tvättmaskin hit! Den var välbehövd!Den gamla har varit en trogen vän men måste få pension efter lång & trogen tjänst ;) Jaja nu står taxen Tulta och tittar om inte matte är på väg i säng :) ,det är en riktig myshund som gärna vill ha det varmt & gott - hon har ingen brådska att kliva upp på morgonen. Nu börjar det vara dags att borsta tänderna & ta kväll. I morgon bitti ska jag cykla med tjejerna ner till mormor & morfar för dom ville vara med töserna medans jag kör veckans sista styrkepass! Har lyckats klämma in 3 st denna vecka + promenader + cykling! Hade jag kunnat skicka inlägg från mobilen hade jag visa min träningsdagbok från denna vecka! Skrytit lite :) Det ser bra ut och det kan ju inte se sämre ut nästa vecka så nu kör vi på det! Ha det gott allihop så hörs vi snart! Nattinatt!

Torsdag en liten stund till :)

Jaha om några minuter är torsdagen också till ända ;) dagarna har bara susat i väg och jag har verkligen haft fullt upp! Trodde att det skulle bli lugnare när man blev ledig men nu bokar man in det man inte hunnit när man jobbat så det är fullt ös! Vi har varit och firat folk som har fyllt år :) i dag har Ingela varit förbi med sin lilla kille och det var så roligt att träffa henne & surra! Sen har det varit bilbingo för hela slanten men tyvärr ingen vinst i dag men det var trevligt och vi skrattade gott i alla fall. Hittade varsin fin bild på töserna som är sen maj :) Dom tänkte jag visa åt er ! Det är äldsta dottern som har fotat sina småsyskon :)
 
Joline :)
Det verkar strula med att lägga upp bilder nu ? Ska prova med Judithsbild igen :) Nähä får det inte att funka - vad trist! Jag får försöka senare! Tjingeling!
 
 
 
 
 

3 juli är en speciell dag!

 
Det är en speciell dag därför att min älskade mamma fyller år! Grattis i massor till dig! Just nu tar brudarna sig sin dagliga vilopaus ;) och sen ska vi klä oss och cykla ner till mormor & morfar för att uppvakta mormor! Joline har blivit en riktig mommounge! :) Judith är lite mer för morfar :) Rätt var det är så är det tvärtom! Jag har planerat veckan full - i går var det gymmet med Mia , i dag kalas hos mormor och i morgon på fm ska vi och uppvakta en speciell kille som fyller 11 år! Sedan är det ett styrkepass på kvällen! Jag har träningsvärk i magen sen i går men ont ska med ont fördrivas :) På torsdag så har jag & en kompis planerat in att träffas med våra barn! Vi har tappat kontakten efter skolan och nu tyckte vi att det var på sin plats att fixa till det!Man ska vara rädd om människor man trivs med!Så det ska bli toppen roligt!! Sen på kvällen är det bingo med min ulli :D , jag var i söndags och fick blodad tand efter att ha vunnit 1000 kr! Fredagsförmiddag så är det tredje passet styrketräning denna vecka! Lite duktig känner jag mig :) Jag har helt enkelt.....eller enkelt är det inte..... bestämt mig att vinna kampen mot ytterligare 20 kg! I går pratade jag med en av de bästa ;) i telefon och fick beskedet att hon & dottern kommer upp och hälsar på oss nu i juli! Vad härligt!! Man ska vara med folk som ger energi!! Jag ska planera in god mat och roliga saker! Jaha nu vill min tvätt bli upphängd så att vi är färdiga att cykla ner till mormor sen :) Ha en bra dag!! Tjingeling!

Hoppsan ;)

Det ser helt annorlunda ut när jag loggar in här!Verkar som att jag också fått det nya utseendet på bloggen. Få se om jag klarar av detta annars ringer snart telefonen hos nån av mina bloggkompisar :)Jag har bloggat via telefon för att visa er vad vi åt till lunch men det syns ingen bild ? Den kanske kommer eller också har jag gjort något fel .... jaja det lär väl visa sig! Kan ni gissa vad jag har roat mig med i dag? :)
 
 
Jajjamänn precis! Jag har passat på att städa lite! Det är helt underbart att veta att jag är ledig och bara kan dona på här hemma! Det vanliga snabbstöket på morgonen! Dammsuga och skura golven! Tömma diskmaskinen och plocka - allt det där vanliga som tar tid varje dag! Sen lade jag in en växel till och torkade av alla dörrar som är ett MÅSTE med 4 barn och 3 hundar! :) Nu vilar mina små troll och nu tänkte jag hänga lite tvätt. Sen ska jag ta mig en kopp kaffe och lösa lite korsord! Det tycker jag att jag är värd! Då är jag tyst också så Judith & Joline får vila i fred! Planen för kvällen är gymmet med Mia! Så f-n om jag inte tar 12 kg till :) Jag har börjat drömma om vad fina kläder man kan köpa i vettiga storlekar!! ;) Tokfian har börjat längta att höstkatalogerna ska komma !! Vill ju se utbudet och planera in beställningar! Med 4 juveler gäller det att planera! De små kan jag vraka & välja åt men de 2 större får titta själv för annars blir det inte att dom använder! Någon som vet när katalogerna börjar dimpa ner? Jaja jag vet att vi inte har haft någon sommar ännu men vi är i början av juli och brudarna har till & med toppluvan på ännu ! Det blir väl bättre hoppas vi på!
 
 
Har nog haft den här bilden en sväng redan men ni får hålla till godo med den igen!  Jag kände hur stolt jag var över mina barn i morse :) Medans jag plockade och små städade här så var flickorna först med sin store bror som så tålmodigt byggde legohus med dom :) Sedan knackade dom på hos sin stora syster som lät dom vara inne hos sig en stund! Där inne trivs dom må ni tro :) Jag hörde henne prata med dom och vilket tålamod hon hade!! Det skulle jag vilja se när det gäller läxor till hösten :) Effe Effe , tjatade flickorna i munnen på varandra och hon svarade så milt :D . Jag ropade flera gånger att hon kunde stänga ut dom om hon ville vara i fred men det gick bra ,sa hon. Efter lunchen så såg dom båda ut som om dom aldrig sett en vattenkran :) Jennifer tog med dom på eget initiativ och badade dom. Jag tog en kopp kaffe och ringde för att planera dagens träning - då ropar Jennifer efter en stund att jag måste komma!! FORT!!! :) Det visade sig att nån hade gjort nr 2 i badet :) det var bara att duscha av dom och plocka upp dom sen fick mamma saneringsjobb!!Där var Effe´s tålamod slut! :D Älskade ungar hela bunten!! Jaja nu ska jag ta mitt korsord en stund för brudarna får inte sova mer än till 15.00 så dom kommer sig i tid i säng! Tjingeling!!
 
 

RSS 2.0