Måndagen !

Oj vad tiden rusar i väg , redan 6 augusti så om 3 veckor är det dags för mig att börja jobba! :) Brudarna är ledig 4 veckor till men vi ska gå & hälsa på dagis nästa vecka för Judith & Joline har pratat om Bitt,lillill & Fii hela veckan. Jag visade kort på kameran åt Judith & det ville hon visa Bitt. :) Jaja morgonen startade med ett härligt gympass! Vägning i morgon kl 10!! I dag har vi fått massor gjort! Vi har rensat bort saker & slängt sånt som inte ska vara kvar! 2 stora svartsäckar med kläder har vi fört på röda korset! Medans vi städade så sov tjejerna , sen vaknade Joline för hon somnade först och här trivdes hon :)
På stora systerssäng medans Jennifer städade till på sitt rum :)
Titta vad nöjd tösen är ;) Våran Molly söker sig ofta till barnen så här hittade vi henne också :)
Crille skulle fixa lite dricka i soda streamern :) vi har äntligen köpt en ny patron ... varit utan i 1,5 år :) så medans han fixade med detta nådde Judith upp på bänken och tog sig helt sonika en slurk ur flaskan! Sen tog hon tillflykten till mormors trygga famn!
Det var bara att rengöra köket :) det kladdar som bara tusan :) Det var våran dag! :) Nu ska 2 trötta brudar i säng och sen är det lite små plock kvar som är skönt att göra i godan ro när de små sover! Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0