Bilder :)

Hittade ju 2 bilder som jag kan visa redan nu
Dessa två , spis och diskho , fick dom på morgonen och det verkar bli en favorit! Dom leker så bra fast dom slåss mellan varvet men det är väl så syskon emellan ;) När Jennifer var i samma ålder så fick hon också en fast den var röd och allt satt fast i samma. Den lekte hon länge med så vi hoppas på att det blir lika mycket nöje för dessa tjejer med sin spis. :)
 
Detta kort är från i går kväll när dom hade fått sina fotöljer :) det var ett sånt där kvällsryck ,ni vet när de små liven blir mer vild än tam! Så vi hade två nakenfisar i typ 200 grader innan det var dags för ett kvällsbad innan sängen!
 
När tomten skulle gå så tackade ju barnen ordentligt och tomten tog dom i handen , Judith vägrade först men när lillasyster hade visat vars skåpet skulle stå och tagit tomten i handen så skyndade även Judith att ta tomten i handen :)
 
Sen hade vi en liten tankeställare här på förmiddagen ........ våran lilla papegoja , gissa vem? , ja just det Judith! Hon höll på att leka med en plastko som hör till en bondgård som Julius har haft när han var liten. Hon slängde den upp i luften och gapskrattade tills hon fick den i huvudet!! Då grinade hon högt och sen slänger ungen ur sig " Jävla kossanmuu!! "   Usch vad det låter illa!! Så nu är det stränga order här hemma med vårdat språk och absolut inga svordomar! Det gäller stora som små! Tror nog att mamma kan svära på ganska bra i bland - fy mig!!
 
Vi har förresten fått en GLAD nyhet innan jullovet!! Julius får ha kvar Gabbi som lärare fram till sommarlovet! PUH! Det känns skönt! Pojken är glad och hönsmamman här är minst lika glad! Jaha vad händer annars här då ? Jag jobbar em i morgon så vi hinner mysa på här på morgonen. Alltid härligt! Ingen klocka behöver ställas och man behöver inte ens kliva ur pyjamasen på stört heller. Ni får ha det så bra! Julekramar till er!

Kommentarer
Postat av: Satu med 5 småttingar

Hej! Tusen tack för att du kikade in hos mig och lämnade kommentar, det värmer! Och tack för gratulationerna! =)

Har ni haft en bra jul?

Vilka sötnosar du har! <3

Svar: Hej! Ja man blir så glad när man får kommentarer! :) Tack själv! Vad använder du för fotoprogram när du fixar med dina bilder ex bilderna från när ni gjorde snögubben? Din lilla Olivia påminner mycket om våran Jennifer när hon var bebis ;) Våran jul har varit toppen! Det var jätte roligt att du tog dig tid och tittade in på mina barn :)
Jessan

2012-12-26 @ 22:20:01
URL: http://mybabydolls.blogg.se
Postat av: Satu//Me and My 5 Baby Dolls

Jag laddade ner appen pic collage (gratis) den är superbra! :)

2012-12-27 @ 21:41:15
URL: http://mybabydolls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0