Kvällsnöje

Efter middagen så har vi roat oss med detta:
Vi har gjort ett pepparkakshus :) en färdig byggsats men ändå ;)
Judith & Joline gjorde sig måttligt populär när dom stal nonstopen & åt. Jennifer & Julius dekorerade varsin sida. Härligt att se att dom faktiskt kan komma sams i bland! Nu verkar det vara en period när dom bara gnabbas :( man blir galen på dom i bland men det brukar väl ge med sig.
Julius berättade i dag när han kom hem att han hade haft ont i huvudet i dag & att Gabbi hade frågat om han ville ringa hem men det hade han inte velat. Då undrade ju jag så klart varför han inte hade velat ringa hem. Döm om min förvåning när ungen säger att han inte ville missa något i skolan !! För en månad sen hittade han på allt möjligt varje morgon för att få vara hemma ! Så det kändes som något positivt! Sen berättade han i går att klassen hade velat överraska Gabbi för att dom hade stökat lite på fm så efter emrasten så hade dom suttit tysta på sina platser & väntat när hon kom tillbaka från rasten! Det var en överraskad & glad fröken vill jag lova! :) Det bevisade ju att dom kan bara dom anstränger sig ! Mycket beröm blev det ju :)
Så här mysigt blev det på vårat skåp i köket :
Jennifer & Julius fick i uppdrag att sätta lite tomtar att vakta pepparkakshuset :)
Pepparkakshuset
Mys & pys med lite ljus
Vid halv 8 så var det 2 små töser som inte orkade mer för i dag så det blev lite kvällsbestyr & sen ställde jag mig och gjorde välling. Judith har börjat inse när man gör välling vad som är på g :) Det har varit samma visa varenda kväll nu ett tag. Judith kommer & tittar när man vispar välling , då blir hon grinig & gnällig och lite arg brukar hon bli, När man frågar henne vad det är så säger hon :"inte sova!"  Då har vi svarat henne att hon behöver inte sova men att vi gör välling så får hon vila en stund. Det nöjer hon sig med ! Då säger hon så nöjt: "Inte sova bara vila!" Sen sover hon innan flaskan är slut :) Det var trötta tjejer. Nu verkar det som att Joline stökar lite i natt. Jag är inte van vid sånt så jag blir helt slut. Dom har alltid sovit bra så det är såna här nätter man inser vilken tur vi har haft. Jaja ha en trevlig kväll. Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Sussi

Så fint, mysigt med jul! En liten fundering, alla era fyrbenta vänner, kan de låta erat fina hus vara ända fram till jul?!

Svar: Jo huset är nog säkert för de 4 benta , det står uppe på skåpet i köket. Det är nog bara Molly som når dit om hon vill men peppar peppar :) hon brukar inte röra...... Däremot har flickorna slängt längtansfulla blickar efter nonstopen :)
Jessan

2012-12-05 @ 19:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0