Våran jul

Ja , vi har haft en underbar jul! Nu sover de små i sina nya smurfpyjamasar :) De två älrde skrotar också runt i varsin ny pyjamas , Jennifer är nog vid sin julklapp :) inne på sitt rum och Julius spelar skylanders på wii. Också en efterlängtad julklapp :) Gubben är och spelar tv-spel med sonen. Så det är en nöjd & glad familj! Lugnet har lagt sig och snart är julafton över för det här året. Ja det går undan! Det är så härligt att se de små nu - det är ju som första julen dom riktigt förstår! På morgonen när jag kom hem från jobbet så öppnade vi dörren till vardagsrummet och berättade att tomten hade hunnit vara förbi med julklappar ......... flickorna gick in och tittade och sen kom kommentaren : " Tomten har STÖKAT!" :D
 
De gröna grodfotöljerna har dom fått i går kväll för dom var så stora och svåra att slå in :) tjejerna har ju som sagt börjat intressera sig för tvn och när vi är hemma så sitter dom gärna en stund på morgonen och ser på barnkanalen.
 
Sen åt vi grötfrukost och skinksmörgås. Det var förbi folk och lämnade lite julklappar.......
Sen blev det äntligen dags för Kalle Anka :)
Julklappshögen har en tendens att växa innan den ska delas ut!
Julfina flickor
 
Nu har tomten kommit och det är paketutdelning :) brudarna tog sin tillflykt i mormor & morfars knä :)
Julius hjälper tomten att ta fram och dela ut paket som tomten läser upp :) fina killen i skjorta och fluga dagen till ära!
Mormor & morfar har haft fullt sjå , men jag vet att det var ett kärt besvär att hjälpa flickorna med deras julklappar!
Julius med en av sina julklappar :) ignorera dörren i bakgrunden - den är - tro det eller ej- skurad på lördagen! Charmen med små & stora barn! OCH tre lurvtussar!
Så här glad blev den äldsta av juvelerna när hon öppnade sin stora från oss - en dator.
 
Flickorna har fått en hel del. Bland annat en spis & diskho , pannor och grönsaker i plast med kardborre som dom kan dela.Det fick dom på morgonen så det har roat dom hela dagen :)
Varsin skrållandocka har dom också fått - den har dom kånkat på större delen av kvällen. Alla barn har varit glada och nöjda , fattas bara annars va?! Mer bilder kommer nog i morgon. Har en del på min telefon som jag måste föra över till datorn. Hoppas att ni har haft en bra jul för det har vi ! Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0