Bilder :)

Oj vilken toppen helg vi har haft !! Jag har inte varit till Haparanda på säkert 20 år så det var jätte trevligt! Det var många roliga affärer! Vi startade med ikea så klart :)
Ungarna :) allihop skötte sig exemplariskt!
Vi var på ikea, skopunkten , candy world och djurmagazinet. Sen var vi på Max och åt lite lunch. Hux flux så var klockan halv 4 så då var det bara att börja tänka på att sätta sig i bilen & åka tillbaka de närmare 20 milen till farmor & farfar.
 
Vi hittade allt det vi skulle ha förutom nattlamporna Spöka för dom var slut. Men vilken härlig affär. Vi har redan börjat planera nästa resa ;) till sommaren behöver vi köpa en bäddsoffa till stugan så då är valet givet! Haparanda - here we come again! :)
 
Det här blir ett ganska snabbt inlägg :) har ju satt ut lite bilder på instagram men det var ju inte alla vänner som hade instagram så ..... varsågod Camilla :)
Judith i söndagskväll i nya sängen :)
Joline i sin nya , likadana , säng! Två mycket nöjda damer som pratade hela kvällen om att dom var stora flickor nu! Både dockan & räven fick dom välja på ikea :) Man kan nog tro att vi blev sponsrade med inlägget av Ikea :D
Efter att ha varit upp en si så där 200 gånger var så small dom utav så här!
Jolines stil är helt oslagbar :) Flickorna tyckte att det var hysteriskt roligt att kunna kliva upp själva så det fick vi minsann erfara på söndagskväll. Nu första kvällarna får vi nog se till att dom håller sig kvar i sängarna :)
Deras rosa lampor har vi inte hunnit få upp ännu. För ovanför Jolines säng måste man borra och det har inte hunnits med. Jag har jobbat em i går och Crille jobbat fm i dag så vi är fortfarande inte klar med att ha fått i hop allt. Det tar tid att dona med monteringar ...... i synnerhet med 2 , i bland 4 hjälpredor! :)Men det kommer lite fler bilder nu på stört på Jennifer & Julius saker :)
Jennifershylla :) Svårt att ta fina bilder på inredningen i det här huset! Alla våra familjemedlemmar vill ha koll på vad man gör.
Hylla och byrån :) Bilderna blev väldigt suddiga. Hoppas att det syns något så när :)
Gardiner & lampan valde hon helt själv :) Från att ha velat ha bara svart så var det förvånande val men väldigt fina :)
Hela syskonskaran hade hon liggandes inne på sin säng medans hon donade på :) Skönt att dom är sams i bland.
Julius valde hyllan i turkos med turkosa lådor och svarta korgar som tillbehör. I båda hyllorna har vi satt lysdioder och det blev jätte fint!
 
Julius har också fått en likadan byrå som Jennifer men som sagt vi har inte riktigt hunnit klart. Jag får fixa ut bättre bilder sedan. En snabb uppdatering så att ni får se vad vi sysslar med! Trevlig valborg på er ! Ska ni ut på majbrasor ? Här blir vi då inne! Jollan snorar ännu och till & med jag som inte brukar vara sjuk känner mig lite mossig. Har gått på alvedon hela dagen. Det är dessutom trist väder ute.
På återseende snart :) Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Vad mycket fint ni shoppade.

2013-05-06 @ 22:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0