Planer inför helgen :)

Jag kan ju börja med att säga att detta inlägg är INTE sponsrat av ikea fast det kan verka så :) Äntligen ser det ut som att vi tar oss till Haparanda & ikea i helgen! Vi har varit på väg i 2 års tid! ÅHH vad roligt! Vi satt framför datorn i bra många timmar i går & skrev ut en inköpslista eller i varje fall vad vi ska kolla på när vi åker dit. Lite av sakerna vi funderar på:
Den här har ni sett förr ...... brudarna ska få nya sängar :) Överst på listan!
De stora barnen behöver förvaring - denna hylla fanns i olika färger och med olika tillbehör så att man kan göra den efter eget smak & tycke :) Jennifer ville ha den i svart med turkosa skåpdörrar & ljuslister. Till Julius funderar vi på att ta själva hyllan turkos & svarta korgar som tillbehör. Sen får man ju se när vi väl kommer dit hur allt ser ut i verkligheten men det kan ju vara bra att ha lite koll på vad man ska titta på.
Korg till hyllan :)
Vi har många dörrar i hallen så det ryms inte en vanlig byrå så vi funderar på en sån här. När det ska in juniorsängar i sovrummet i stället för spjälsängarna så ryker våran gamla byrå ut därifrån men den ryms inte i hallen & vi behöver nånstans att förvara våra underkläder :)
I lilla hallen där man kommer in ser det alltid ut som en bomb! Ska fota den förstår ni varför! Den är minimal & för en lgh med 4 rum o kök är den skrattretande. Vi ryms inte ens att stå samtidigt i den alla. Så nu har vi sålt bort våran brio tvillingvagn så äntligen finns det en chans att få lite ordning. Skohyllor börjar vi med :)
Ni får en gissning :)
I dessa blev jag helt frälst :) gillar både prickigt & randigt :) tyckte att dom var jätte fina i rött!!
Förvaring kan man inte få för mycket av! Jennifer & Julius behöver sig varsin ny byrå :)
 
Så inköpslistan är utskriven & räkningarna är genomkollade och ska fixas innan vi åker. Det ska bli roligt att ta oss i väg på en endagsutflykt :) Så ni vet på söndag lär det bli att montera möbler :) Härligt! Det blir alltid roligare när man vet att man har något nytt :) Nu ska lunch ordnas innan det är dags för utvecklingssamtal m.m   Brudarna ska vara hos mormor & morfar under tiden.På återseende! :)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ha så kul, håller tummarna att ni kommer er iväg. Själv far vi till Luleå till kristi himmelfärs helgen.

2013-04-24 @ 21:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0