Ledig helg ;)

Äntligen har jag ledig helg efter de två jobbiga veckorna på schemat :) i torsdags var vi på julfest på dagis och det var kombinerat med luciatåg ;) 
Tomtetösen Joline ;) 
Tomtetösen Judith ;) i år hade det blossat upp diskussioner om huruvida man fick fota eller inte. På flickornas dagis så finns det tydligen föräldrar som inte vill att deras barn är med på foton så vi försökte att fota bara våra egna. Hade en del andra kort men då syns det andra barn så dom väljer jag att inte visa ;) det var så rolig julfest & töserna är nöjda! Jag hade ju en tomtetös som rymde från luciatåget och kom till mammas famn ;) Joline så klart! På deras uppvisning där barnen skulle vara små möss ville hon inte alls vara med. Judith var en mycket söt liten mus med musöron och svans ;)  i dag har vi städat lite ordentligare. Jag har dragit fram spisen och skurat där bakom, gubben drog fram alla skåp och garderober & dammsög och skurade där. Skönt när man vet att det är gjort! Sen har vi städat i sovrummet 
Vi hade väldigt god hjälp ;) lite prova hoppa i sängen och sätta tavlorna på sne :) 
Fick till och med upp julgardiner och banantomten ;) 
Det syns väldigt dåligt men det är en tomte som sover på en halvmåne - Jolines kommentar när den kom fram var att tomten sover på en banan :D ! Vi har haft en stor tomte stående vid julgran sen -02 som Julius döpte till Uffe när han var liten. Uffe har mött sin överman/övermän denna jul :( hela hans fina porslinsansikte har gått sönder så det var bara att bära ut Uffe i soporna. Ska titta om jag hittar en liknande. Klart att vi ska ha en Uffe att vakta våra julklappar! Jaja nu ska vi titta film : monsters university ;) på återseende! Tjing! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0