Snart jul ;)

Passar väl på att uppdatera lite så att ni vet vad som händer här hos oss :) i måndags så kom fina Johanna & hennes dotter söta Tova förbi med lite leksaker åt brudarna. Dessutom inslaget i fina paket. Gissa två som blev glada ;) 
Så här har dom lekt tillsammans sen måndagskväll. Lite bråk emellanåt men annars vore det ju konstigt! Dom fick ett little pet shop hus med många djur & tillbehör till. Sen fick dom dvd-filmer om prinsessor och jätte fina sagoböcker ;) tusen tack Johanna & Tova ! 💜 på tisdagen hade vi sista dagisdagen på länge! Först 8 januari börjar dom igen! I dag har Jennifer haft julavslutning och i morgon bitti så får även Julius jullov! Vad härligt! Det verkar våra juveler behöva! I går var jag och brudarna bara hemma och mös. Joline ville mest vara i famnen. I dag så har vi varit nästan hela dagen hos mormor & morfar. Dom bjöd på ugnsstekt lax och potatis till lunch. Sen hade mormor frukt och grädde till efterrätt. Då säger Judith till mormor : men mormor! Du är lika smart som Britt !      Mormor skrattade gott! När vi skulle åka därifrån så blev det gråt för dom ville så gärna stanna. Joline grinade och sa åt morfar :" farsan säg åt henne!" Det var alltså åt mig han skulle säga. :-) hon har nog hört när jag kallar honom för farsan. 
Mormors fina julgran ;) 
Flickorna älskar verkligen julgranar ;) i morgon ska jag och hämta julklappar & göra lite ärenden. På lördag så far vi tillsammans och julhandlar maten. Det kändes lite mycket att ta själv. Jaja nu ska vi äta en sen middag. Tjing så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0