Våran underbara helg ;)

Vi har haft en helt underbar helg! Det är dom här helgerna som är min livskvalitet :) När man är ledig tillsammans och hinner umgås med barnen och hitta på något! Det behöver inte alls kosta något - allt glädjer barn! Vi for till stugan på fredag efter jobbet :)
Där i stugan huserar vi :) vi har en hel del projekt på gång där till sommaren ;) Barnen fick upp sina tält på gården och det tyckte de två små fröknarna om :)
Gunga är tydligen väldigt roligt!
Lite suddig bild men det var farmor & farfars vattenspridare som var jätte skojig!
Härlig bild på Joline :) Dom var allt annat än torra ;)
På lördagen så hade vi planerat in ett besök på äventyrsbadet i Boden :)
Fantastiska fyran!
Julius testade klätterväggen. tyvärr blev det lite dåligt med bilder inifrån badet! Några stycken blev det i alla fall men det var lite besvärligt att ha med kameran.:)
 
 
 
 
 
Vi hade jätte roligt! Det måste ha varit en upplevelse för de små som aldrig varit! Varken Judith eller Joline var dock så imponerade av grottan med strömmande vatten. Däremot tyckte dom om att åka stora röda vattenrutschkanan :) och det var förvånande att Judith som annars brukar vara ganska "feg" också tyckte om! Joline gapskrattade hela vägen ner - Judith skrattade lite försiktigt men hon tyckte om det!
Min barndomskompis kom med sin dotter & mötte upp oss så vi hann umgås med dom också! Det var kanon roligt! Hon vägrade dock vara med på kort :) Efter badbesöket så for vi på Max & åt! jag tycker ju faktiskt att det är synd att Max inte finns här! Jätte goda hamburgare! Eller det kanske är tur att dom inte finns här :D för då hade man ju ätit mer grillmat än vad vi gör i dag!
 
Efter bad, lunch på Max och efter att vi hunnit vara en stund med bästa Anna & finaste Ellen så var det dags att packa sig in i bilen och åka tillbaka till farmor & farfar och stugan.
Farmor hade gjort palt till middag :)
Crille lagade ungarnas fyrhjuling och sen fick Jennifer & Julius äntligen köra :)
Jennifer :) Gissa om hon var glad! Sist hon skulle köra så gick den ju sönder innan hon hann.
Lycka ;)
Älskade lilleman
Julius suckade när dom kom in och sa att det var bästa helgen på lääänge!
Sen gick resten av lördagskvällen också i ett huj .... det var ju något jubileumsprogram med Robert Gustafsson på tv. Vad jag gillar honom!! Man får ju skratta så att man blir dubbelvikt! Sveriges bästa komiker!!
 
Så kom då söndag! De lediga helgerna har en tendens att gå i rasande fart! Eller hur? Farfar hade varit och fiskat på morgonen och fått fina fiskar så Julle blev så sugen att fiska. Sagt & gjort:
Det här är just nedanför stugan :)
Paradiset ;)
Våran storfiskare ;)
Detta blev dagens fångst! En abborre på 0,6 kg! Gissa någon som var nöjd !
Den trogna kumpanen Molly vill alltid vara med! Men det är ingen som vill ha med henne på fisketurerna :( konstigt nog! Men det kan nog bero på att hon ALLTID badar! Sen skakar hon av sig så att man blir dyngblöt och inte får man nån fisk heller för dom har hon skrämt i väg! Men trognare vän får man leta efter!
 
Är hon mot all förmodan borta så hittar man henne med barnen :)
 
Vi har haft en bra helg! Nu väntar det jobb,skola & dagis i morgon! Men för barnen är det en kort vecka genom att våran national dag infaller på torsdag så då blir dom ledig både torsdag och fredag! Sen är det några dagar nästa vecka innan det är dags för ett efterlängtat sommarlov! Jaja tiden springer i väg så nu ska jag förbereda för i morgon innan det är dags att ta kväll! Natti natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0