Glädjen är total ! :)

 
Det har återigen hunnit bli lördag! Vi har hunnit med massor! Julle har fått börja träna fotboll , äntligen var hans kommentar när vi väl tog oss och köpa fotbollsskor. Så han är eld & lågor :) Bra att få göra av med energin på något vettigt ;) Dessutom är han anmäld till fotbollsskola första veckan efter att skolan har slutat. Sen ska vi åka på semester och förhoppningsvis ha fint sommarväder & kunna njuta!
 
Jennifer har hunnit göra sin redovisning i skolan om vågkraft och hon som avskyr att redovisa lyckades med bedriften att få ett A ! Duktiga gumman!
 
Brudarna har varit på dagis och dom trivs verkligen! Gungorna på dagis har tinat fram och det verkar vara en klar favoritsyssla hos dom båda! Judith är torr nu! Hon vill inte alls ha blöja något mer nu! Vi har haft för säkerhetsskull på nätterna ett tag men hon har varit torr varenda morgon. Så en kväll när vi tog fram blöjorna och förberedde för sängen så gick hon i strejk! Vilket humör!! Jag tror hela Norrbotten hörde hennes vilda protester! Joline däremot är så gott som torr på dagarna men det kan hända små olyckor men mera sällan. Hon vill ha sin blöja till natten och verkar trygg med det. Så det får ta den tid det tar. Det har i alla fall vänt på dagtid att hon vill vara utan blöja.
 
I går fredag :) så var det bestämt att vi skulle på Lekia-expo-brio , vad dom heter nu, :) och där inhandlades 2 trehjulingar! Mormor & morfar dök upp och betalade den ena! Det var guld värt :) Lyckan var fullkomlig!!
Det strålade riktigt om dom :)
Dom sken i kapp med den underbara solen som ger oss hopp att det blir en fin sommar!
Dessutom har brudarna fått egna utemöbler till fikastunderna ute :) Visst var dom fina ? Det var dollarstore som hade dessa ;) Här har Judith nyss vinkat till kameran för att jag skulle skicka ett kort till farmor :) hade inte hjärta att påpeka för henne att det är med telefon vi kan skicka bilder till farmor :)
Farmor har varit förutseende och skickat ett helt kuvert med plåster till bönorna :) Det tycker dom är hysteriskt roligt just nu! Plåstrar allt & alla just nu! Joline slog sig i bordet en dag och genast ville hon ha plåster!
Kolla in stilen på lilla godingen :) hon väntar bestämt på sin cykel!!
Full rulle :)
 
Det är så härligt att se vilken lycka :) Eftersom det hade varit en ganska lång vecka och dagen hade startat tidigt så var vi tvungen att avsluta vid 20-tiden,vi packade i hop och gick in. Vi hade två ledsna damer som helst av allt hade velat fortsätta vara ute! Det var gråt i 10 minuter -sen sov dom! Det första Joline sa på morgonen när hon satte sig upp i sängen var " Vars är min cykel?"  :)
 
Jag har min jobbarhelg så jag har nyss kommit hem. Vi ska se en film och hinna lördagsmysa lite innan det är dags att sova. Ni får ha det så bra ! En varm & solig söndag får det gärna bli :) eller hur? På återseende! Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0