Helgen

Vi tog en långhelg i stugan , vi for på torsdag när crille slutade kl fyra. Jo vi vet att det är en dålig tid att fara för så här såg det ut i bilen innan vi hunnit ut från samhället : 

Japp dom sov så sött ! Sen hade dom ork att härja till klockan 23. Vi har haft en bra helg :

Hundarna lade sig brevid kaminen och myste. 

Ritstund efter frukosten på fredagen. 

Judith & Joline hade jätte roligt för skaren höll när dom sprang på snön - när mamman skulle hämta dom höll den inte alls lika bra :) 

Vi har passat på att vara ute. 

Galonbyxor och vantar är toppen 👍

Lycklig Jollan 

Sen somnade hon så gott på soffan. 

Hon hade Tulta tätt intill. Judith sov inte alls på dagarna, där är dom också så olika - Joline behöver ännu en liten sovstund på dan medans Judith klarar sig utan. Joline har alltid sovit mer. 

Vi påskpyntade och gjorde fint utanför stugan. Det tyckte dom var jätte roligt ! 

Sen plockade jag fram så vi fixade ett påskris inne så att det är färdigt tills vi kommer nästa helg. Julius , stora duktiga killen, gick ut och kom sedan in med ett påskris. Så flickorna fick klä det : 
Lyckan var stor! När dom var färdiga så utbrister Joline " nu har vi klätt granen!" 


Direkt brudarna såg lite vatten så förvandlades dom till blötdjur ! 


Att det ska vara så roligt 😉
Dom roade sig i timmar. 

Sen har vi ju firat våran 40 åring på lördag med god mat och tårta. Vi har haft en bra helg! 

När vi kom hem så for vi förbi mormor & morfar en sväng. Mormor hade bytt gardiner och påskpyntat så flickorna blev så förtjust när vi kom in. Till slut frågade Joline mormor vars deras påskägg var 😄. 

Julius tränar ju fotboll och nu innan påsk ska dom ha ett baklotteri. Vi har sålt lotter och farmor hade bakat bullar & mockarutor som vi skulle lämna till lotteriet. Men vi hade inte en tanke på det när vi for från stugan!! Det kom vi på hemma 😒 och nu börjar grusvägarna vara så dåliga ( genomslag och slask ) så man är tvungen att köra den längre vägen runt. Så att köra 40 mil för att hämta det kändes inte så ekonomiskt. Därför for jag på Coop i går kväll och inhandlade ingredienser till bullar och mockarutor. Ska bara dricka upp kaffet och sedan slänga i hop en bulldeg. Stressa på med det för jag har tvättstuga kl 17. Jaja man vet att man lever 😉. På återseende! Tjingeling ! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0