Stughelg 😃

Efter mĂ„nga om och men for vi till stugan i helgen. Vi hade toppen vĂ€der med sol och 6 + grader i gĂ„r. Det droppade frĂ„n taken ! SjĂ€lvklart var vi ute och tankade lite vitaminer frĂ„n solen :) 

En glad Joline :) 

TvĂ„ glada tjejer 😄 det Ă€r farbror Nicklas som lyckas fĂ„ dom pĂ„ samma bild & le ! Det Ă€r en bedrift för nĂ€r jag kommer med kameran sĂ„ sticker dom Ă„t varsitt hĂ„ll. 
Jag vet att jag har lovat er lite stugbilder och hĂ€r kommer nĂ„gra :) allt Ă€r dock inte fĂ€rdigt ! Vi har en del kvar att fixa med ;) 



HĂ€r myser vi och tittar tv & spelar kort pĂ„ kvĂ€llarna :) 

Köket







Ungarna har varsin sĂ€ng ;) dom Ă€r renbĂ€ddade just innan vi Ă„kte ;) 

BĂ€ddsoffa 😃 

Det Ă€r inte sĂ„ stort men vi ryms och trivs bra :) 

Flickornas lekhörna ;) 

VĂ„ran berömda toadörr ;) eftersom vi bara har sommarvatten sĂ„ har vi haft en husvagnstoa i somras och till nĂ€sta sommar sĂ„ ska vi sĂ€tta in en separett toa. Men som tur Ă€r sĂ„ har vi nĂ€ra in till farmor och farfar ;) 

Jaja nu ska hĂ€r packas upp och mata tvĂ€ttmaskinen, göras middag och bada töser ;) standard sĂ„ hĂ€r pĂ„ söndagar ! I morgon vĂ€ntar dagis , skola och jobb. 

Julius , vĂ„ran buisnessman , har blivit klippt av farmor . Farmor erbjöd honom 100kr och det nappade han pĂ„ ;) Judith satt brevid och nĂ€r farmor sa 100kr sĂ„ sĂ€ger hon 700kr Ă„t Julius :)  han blev sĂ„ fin ! 
Flickorna har fĂ„tt hjĂ€lpa farmor att göra potatispalt pĂ„ fm och gissa om dom var nöjda :) sen Ă„t dom nĂ€stan en palt var eftersom farmor berömde dom hur duktiga dom hade varit. 

PĂ„ Ă„terseende lite senare! Tjingeling ! 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0