Skit dagar

Så kan de senaste dagarna beskrivas enklast ! Skit skit & skit ! 
Vi har fått svaren på mr som den äldsta juvelen gjorde i början av januari. Det konstaterades att hon har JIA . Dessutom är det i flera leder. Vi trodde ju att det började vända för hon blev lite piggare kring nyår. Men nu har det blivit värre igen. Den här veckan har hon legat pall igen. Handlederna & fotlederna stökar , höften ger sig också till känna. 

Så här är läget 😳. Älskade lilla vän. 
I måndags var vi på läkarbesök och hon påbörjade sin medicinering för reuma. 
Magnetröntgen visade också att hon har cystor på en äggstock. Dagen före julafton var vi in på akuten för att hon hade så ont i magen. Det var förstoppning sa dom. Och det var säkert en släng av förstoppning också men med facit i hand så kan det nog vara cystan som gav sig till känna. Den största av cystorna var 6 cm. Så våran läkare skulle ringa till någon klinik i Uppsala och konsultera. 
Man mår verkligen skit av att se ens eget barn må pyton och ha sån jäkla värk. Jag har pratat med hennes mentor Karin i dag ,hon skulle fixa lite böcker och skolmaterial från Jennifer sskåp och skicka hem dom med Julius . Jennifer är så olycklig när hon inte orkar och det stressar henne. Det känns så orättvist för hennes del !! Hon har så tydliga mål och vet vad hon vill plugga sen . Hon kämpar på och tänker på sina betyg. Lilla hjärtat ❤️. Om man hade kunnat byta så hade det varit fort avklarat men tyvärr kan man inte det 😞. 

Vi har fått en remiss till ögonkliniken eftersom reuma även kan påverka ögonen. Det känns i alla fall bra att vi är på barn och känner oss trygg med läkaren. Ja , inte bara med läkaren utan med hela teamet runt omkring. 

Som mamma har jag bara lust att gråta i bland men det kan man ju inte ge sig till när ungen själv inte gråter . " ungen själv " är en riktig tjurskalle ( jo hon har mycket att brås på ) och kämpar på. Det är bra i vissa lägen att hon är en tjurskalle ! Men inte i alla ! I bland hade man önskat att hon hade lyssnat på kroppen när hon känner att det inte går. Som förra veckan när hon hade varit med på gympan och kämpade på där fast hon kände att det gjorde ont. Resultatet blev ännu mera värk o svullna leder när hon kom hem. 

Jaha nu har jag haft lilla gnällstunden. 

Kanske ni vill höra något roligt också .... 

Brudarna har fått plats på barngympa ! Så i början av februari börjar vi gympa på tisdagar 😉 . Vi var på stan en dag och dom fick handla lite kläder till att ha på gympan. Det tog tre dagar innan jag fick av Judith den rosa gympadräkten !! 

Jag fick av henne den för att hon bytte till den med stjärnan 😉 alla sätt är bra utom dom dåliga ! 
Jaja jag ser att ni är några trogna 💕 som har väntat på inlägget och nu kom det ! Jag ska bättra mig - det har bara varit mycket med annat nu. På återseende ! Tjingeling 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Så tråkigt för eran äldsta tös, men nu när ni har svar kan hon ju få den hjälp hon behöver. Vad kul att tjejerna ska börja gympa, för vem är det dom ska gå?? Styrkekramar

Svar: Hej Ingela !
Jo man hoppas att hon får den hjälp hon behöver och att medicinen funkar fort som attan ! Ledarna på tjejernas gympa var Mia , Åsa och Kicki . Så det ser vi fram emot 😉!
Jessan

2015-01-25 @ 22:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0