Dags för uppdatering 😃

Ja men jistanes vad tiden har rusat i vĂ€g ! Har tĂ€nkt att jag ska uppdatera men sĂ„ har jag gjort nĂ„got annat eller satt mig i soffan och pĂ„ den vĂ€gen blev det ! Jaja nu tar vi tag i det dĂ„ 😃. HĂ€r har hĂ€nt en hel del. Vi har varit ner pĂ„ förĂ€ldra och syskon dag pĂ„ Jennifer s skola fredagen innan lovet. Det var en toppen dag ! Det gĂ„r bra för tösen i skolan och lederna fungerar bra ! Sen följde hon med oss hem och hade lov. Det har varit sĂ„ skönt att ha hela familjen samlad ! 

Hon har hunnit fylla Är . Den hÀr fick hon av oss. Det Àr ett halsband med orden:
Älskad 
Unge
Syster
KĂ€mpe 
Hon blev jĂ€tte nöjd ! 16 Ă„r ! Det kĂ€nns inte alls som 16 Ă„r sedan hon nyss hade kommit och förĂ€ndrade vĂ„ra liv ! 
Jag jobbade eftermiddag pĂ„ hennes födelsedag sĂ„ vi firade henne pĂ„ förmiddagen. Det Ă€r det fina med att barnen har lov 😃. NĂ€r jag kom hem pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ möttes jag av en stolt Judith ! 

Hon hade tappat sin första tand ! SĂ„ det sattes i ordning ett glas pĂ„ kvĂ€llen med tanden o lite vatten. Sen var det spĂ€nd förvĂ€ntan om tandfen skulle komma eller inte ?! Åh visst kom ju tandfen pĂ„ natten och lĂ€mnade mynt i glaset ! Joline studerade mynten och sen vickade hon ivrigt pĂ„ sina lösa tĂ€nder 😉. Dagen efterĂ„t sĂ„ bar det sig inte bĂ€ttre Ă€n att jag tuggade bort en halv tand .... En tand som jag har rotfyllt nĂ€r Julius var liten. 😹 Hur roligt var det dĂ„ sĂ„ hĂ€r just mĂ„naderna före jul ?! Inte mycket ! Jag fick i alla fall en tid till tandlĂ€karen dagen efter. Jag kan ju lugnt pĂ„stĂ„ att jag inte alls var sugen att gĂ„ dit . Jag Ă€r inte rĂ€dd för tandlĂ€karen pĂ„ nĂ„got sĂ€tt men det var ett antal Ă„r sedan jag har varit dit och visste med mig att det sĂ„g bedrövligt ut med tandsten ...... NĂ„nĂ„ det gick bra i alla fall. TandlĂ€karen hette Per och var hur rar som helst och tyckte att det sĂ„g rĂ€tt okej ut Ă€ndĂ„ med tanke pĂ„ att jag röker och inte har varit dit pĂ„ nĂ„gra Ă„r. RĂ€kningen slutade pĂ„ 2500kr och jag ska dit Ă€nnu en gĂ„ng nu i november ! Jaja hellre det Ă€n tandvĂ€rk ! 
I fredags sĂ„ var det dĂ„ dags för pumpatillverkningen ..... Vi har faktiskt aldrig gjort tidigare men nu blev det av ! 

Angelica kom pĂ„ besök och lĂ€mnade sina killar hemma sĂ„ hon fick lite ensamtid. Jag hade lĂ€st nĂ„got recept pĂ„ pumpapaj men nĂ€r vi började att gröpa ur den och det kom ut som en hjĂ€rna med en massa trĂ„dar sĂ„ Ă„kte allt i soporna ! Fy vad Ă€ckligt det sĂ„g ut ! Mitt i pumpatillverkningen sĂ„ kraschade Judith med en leksak 😳

Lilla ❀! Jag var just ute och handlade pumpan sĂ„ mormor ringde och berĂ€ttade att hon hade ramlat. Vad som var sĂ„ himla typiskt var att det Ă€r dagisfotografering i morgon ! Vi hade varit till frissan tidigare pĂ„ fredagen för att bönorna skulle vara fina i hĂ„ret till fotograferingen. 


Vi var till Anna Bell som vanligt ! Jag Ă€r alltid sĂ„ nöjd nĂ€r hon klipper mig. Jag tror hela slĂ€kten gĂ„r hos henne sĂ„ hon kĂ€nner oss alla 😉. 

Joline Ă€r nyfriserad ! Hon var helt fascinerad över hĂ€xhattarna som Anna Bell hade i fönstret. Sen lĂ„g ju Anna Bell pĂ„ plus för att hon kĂ€nde Inga-Lill frĂ„n dagis . 

Judith innan hon ramlade. 
Vilken tur i oturen att leksaken inte tog i ögat ! Det hade kunnat gĂ„ vĂ€ldigt illa ! SĂ„ hĂ€r sĂ„g lilla ❀ ut morgonen efter :

Hon var vÀldigt svullen. I dag sÄg hon ut sÄ hÀr :

Svullnaden har gÄtt ner men dÄ blev hon blÄ i stÀllet . SÄ i morgon lÀr det nog vara mer fÀrgglatt ! Dom ska i alla fall ha pÄ sig nya klÀder som vi hittade pÄ hm i LuleÄ :

Jaja sĂ„ Ă€r livet ! Det lĂ€r bli ett minne av halloween 2015. Vi fixade pumpan och sĂ„ fanns det sĂ„ fina pumpadrĂ€kter pĂ„ Ica . 

Jag ska göra fotoalmanackor sĂ„ jag tar alla chanser att fota speciella tillfĂ€llen 😃. 

Tjejerna var nöjda i alla fall. 

Det var knappt att man fick av dom pumpaklĂ€derna sen 😉. 

Dan efter , alltsĂ„ lördag , sĂ„ var vi och busade . Vi var förbi hos min moster sĂ„ hon fick se de utsöta pumporna. Joline hade en förhoppning att skrĂ€mmas men det gick inte sĂ„ bra ! Jaja nu ska jag försöka varva ner och inta sĂ€ngen. Det Ă€r förmiddagsjobb som gĂ€ller i veckan . PĂ„ Ă„terseende ! Tjingeling ! 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0