27 Januari

Men god morgon ! Det var en trött morgon. Joline har dock inte haft någon feber sen i går natt så vi får se om hon håller sig feberfri så jobbar jag på fredag. I går har det stökat med Judithsmage. Hon blir ju så hård i magen i bland. Nu har det varit så i flera dagar och det har bara kommit små kaninploppar. I går var hon spänd och sa flera gånger under dagen att hon hade ont i magen. Efter middagen så kom hon och nästan grät. Så jag lirkade med henne så vi gick på toa. Men när hon är så hård i magen så drar hon på det in i det längsta. Nå till slut kom det ut i form av förstoppningsdiarre. Hon har det så besvärligt i bland , lilla hjärtat ❤️. Sen var hon nöjd och magen slutade göra ont. 
Vi håller på att få repat i lägenheten. I går kom mattläggaren och bytte matta i vårat sovrum och Jennifers rum. Före:

Efter:


Lite skillnad ? 
Jennifers rum före:

Och efter :

Så nu väntar vi på målarna. Dom skulle ha kommit i går och börjat spackla men dom var hit en sväng och sen såg vi inte röken av dom. Den äldre av dom började säga att dom kanske inte hinner i veckan 😳. Då höll jag på att bryta i hop ! Min önskan är att det går smidigt ! Det är som två rum vi har tomma med resultatet att det är kaos i resten av lägenheten. Vi har sängmadrasserna på golvet i vardagsrummet och sover där. Judith och Joline tycker att det är jätte roligt ! Det är ju som camping !! Joline skuttade runt till efter elva en kväll och tjoade om camping . Jag hoppas att målarna dyker upp i dag i alla fall och börjar spackla . Det hade underlätta om dom blir klar så att vi kan fixa tillbaka möblerna under helgen. För sen nästa vecka ska Juliusrum och hallen tas. Just nu känns det lite jobbigt men vad härligt när det är färdigt !! Underbart ! 
I går hämtade vi ut ett paket från h&m som innehöll kläder till de minsta juvelerna . 

Lyckan var stor ! Alltid lika spännande ! 

Våra två damer har dragit i väg på längden , i synnerhet , Judith så det var välbehövligt ! 

Flickorna hjälpte till och plocka ur kläderna ur påsarna och ta lös prislapparna. Så allt blev märkt och viket. Julius ska också få lite nytt i garderoben. Om han då vill beställa eller om vi går här på stan och tittar. Lilleman har också dragit i väg på längden vill jag lova ! Han är snart lika lång som sin pappa. Mig och Jennifer har han dragit i från för länge sen. I byxor kan han fortfarande ha centilång men i tröjor måste vi nog börja köpa herrstorlek - annars blir dom för kort i ärmarna. Jaja nu ska vi fika lite frukost och mamman i huset måste väl göra lite nytta 😃. På återseende ! Tjingeling ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0