Sjuk liten tös


Judith myser med Märta . Vi fick en akuttid till vårdcentralen redan på måndagen. Det visade sig att lilla fröken hade öroninflammation . 

Vi fick utskrivet alvedon och Kåvepenin . Hon började med pencelinet på måndagen så i dag har det börjat vända. Hon säger att hon inte har lika ont. Jennifer har tyckt så synd om sin lilla syster. Jennifer själv var ett sk öronbarn och hade jätte mycket problem med öroninflammationer och var ofta sjuk. Ända tills hon var 6 år och blev opererad. Sen dess har det varit bra. 

I bland så blir man extra varm i hjärtat ❤️! Helst när någon tänker på ens barn ! En av mina arbetskompisar kom med en påse åt mina töser. Hon hade varit bortrest under helgen och tänkt på mina töser när hon var in på h&m. Hur snällt var inte det ?!Det var två klänningar med frost och två t-shirtar med frost . Gulligaste Sussi hade full koll på att Judith & Joline älskar frost. Tusen tack finaste Sussi !! ❤️
Det gjorde hela dagen för flickorna ! Klänningarna blev använda direkt ! 

I dag när vi gick med soporna så skulle tröjorna användas ! Dom är jätte nöjda ! Och mamman med 😘

I dag har jag trixat och fixat ! Sånt här som jag gillar att pyssla med 😃. Nej jag kan inte visa vad som är i paketen ! Inte riktigt ännu 😉...... Ni har nog en aning .... Hittade jätte fina presentaskar på dollarstore ! Så det blev helt perfekt ! När man ska ge bort presenter så vill man ju gärna ge ett fint paket ! Jag gillar  att fixa med sånt men det underlättade mycket med färdiga askar. Det ser ju lite proffsigare ut 😉. På återseende ! Tjingeling !  

Kommentarer
Postat av: Sussi

Du å dina barn är så fina! Kul att tjejerna blev nöjda:)

Svar: Tack igen ❤️!
Jessan

2016-06-01 @ 21:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0