Helgen 14-15 maj

Dags för uppdatering ..... 
Kom på att jag inte har berättat om förra helgen. Då var jag ledig. På söndagen hade vi planerat in gransdagen på Jennifersskola. Så på fredagen for vi till stugan. Vi tog oss i väg ganska sent så vi började fundera på att åka först på lördagsmorgonen men då var det en liten dam som grät och sa med tårarna rinnande :" ni har lovat mig ! " 
Jo vi hade lovat . Så vi packade oss i väg sent på fredagskväll. På lördagsmorgon när vi vaknade så fikade vi och sen :

Försvann brudarna ut. Dom var ute så gott som hela dagen och stökade på. 

Dom krattade .... 

Dom älskar verkligen att vara ute . En liten stund på dagen kom Joline in en stund och tog sig en lugn stund. Men då höll pappan på att spika lite lister så hon tyckte att han levde om

Så hon satte in öronproppar och sen blev hon arg för att hon inte hörde teven 😉. 

Där låg hon inbäddad ett tag innan hon bestämde sig för att gå ut igen. 
På söndagen så for vi till Öjebyn och träffade stora syster. 

Judith passade på att mysa med syrran. Jennifer var upptagen med att hjälpa till på gransdagen men vi hann träffa henne ett tag på eftermiddagen. 
När vi skulle gå in i ladugården för att titta på kor och kalvar så tjurade Joline i hop. Hon ställde sig utanför dörren och deklarerade högt att hon tänkte inte gå in för att det luktade kobajs ! Så Crille gick in med Judith & Julius . Jag försökte länge med Joline att vi också skulle gå in för annars ångrar hon sig sen. Nej nej .... 
Till slut fick mamman nog och sa att då kan vi lika gärna gå och vänta i bilen om fröken inte ville göra något. Efter många om och men så gick vi in .... När dom andra kom ut. 

Vi klappade korna 

Tittade på de söta kalvarna 

Då var det en fröken som inte ville gå därifrån i stället 😃. 
Vi tittade även på lammen .... 

Vi hade en härlig dag ! 

Tjejerna fick fiska fiskdamm . Den var slut i höstas när vi var men nu fanns det kvar 😃.

Getarna har vi också sett. Det var Joline som hade den böjningen på get . Nu säger hon getter. 
När vi for från Öjebyn så var det tre trötta i baksätet 

Det är nackdelen med att åka mycket bil .... Dom sover på helt fel tider i bilen. Men det gick bra ändå. Vi var hemma ganska sent men det gick bra. 

Oj .... Måste ju visa en jätte fin bild : 

Det här var på lördagskväll när vi satt och såg Eurovision . När Tysklands bidrag kom och det var en tjej som sydde kläder så blev jolines ögon stora . Hon ville också ha en symaskin, fem sypåsar och garn. Det har hon nu pratat om i två veckors tid. Sen somnade hon i  famnen på sin store bror. Älskade ungar ❤️. Jaha nu klev brudarna upp så nu ska vi fika. På återseende. Tjingeling ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0