Western Farm 6 augusti

Vi har ju pratat i många år om att fara på western farm i Boden . Men det har aldrig blivit av ! Men nu tog vi tag i det och for ! Min barndomskompis Anna och hennes dotter följde med 😃. Farbror Niklas följde också med 😃. Så vi var ett glatt gäng !

Det var sista dagen dom hade öppet för säsongen ! Vädret var lite trist och det låg regn i luften ! Det var inte så mycket folk heller men det gjorde inte så mycket vi hade trevligt ändå !

Det var uppträdanden och barnen fick hjälpa sheriffen att jaga bovar. Det var fullt ös ! Det sparades inte på krutet för att det var sista dagen eller litet folk ! Vi har skrattat och haft en helt underbar dag !

Vi gick runt och tittade på diverse ting.

När det började knorra i magarna så gick vi in och åt tacobuffe. Sen var det kofösning genom staden

Vi fick se en stuntman som gjorde fritt fall från 11 meter ( tror det var 11 meter ? )

Sen gick skådespelarna runt bland barnen så dom fick träffa dom och passa på att ta bilder. Joline och Ellen passade på ! Judith var lite svårare att få med på bild......

Men då kom Jose runt hörnet ! Denna Jose ! Han var helt underbar ! Vi skrattade alla så tårarna sprutade ! Till och med Julius gapskrattade !

Det var helt klart den roligaste karaktären på hela Western Farm. Innan vi for hem så hade vi bokat tid för att fota bilder med tidstypiska kläder a'la västernstil ! Jag har länge velat ta ett familjekort på oss alla ! Så då passade det ju utmärkt att göra det ! Man fick låna kläder och göra sig i ordning inför fotograferingen - det uppskattades av oss alla !

Sen ville vi ha en syskonbild på hela gänget ! Här fick Judith och Joline ta sig varsin pistol så titta vilken lycka ! Jag ska göra två förstoringar och rama in i vardagsrummet men har inte hunnit ännu.

Vi planerar att göra ett nytt besök nästa sommar !

Joline stormtrivdes när hon fick prova hattar och diverse kläder ! Dessutom hade ju fröken tappat en framtand kvällen före så hon såg verkligen ut som det busfrö hon är !

Innan vi gav oss för dagen så fick vi stifta bekantskap med Herman ( kamelen ) och det var en mycket charmig herre !
Ja det var verkligen en kanondag ! Vi hade jätte roligt ! Dessutom har vi fina kort som minne ! På återseende strax ! Tjingeling !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0